Aktywne Wpisy
salanderek +76
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WenerowaAngela +343
W roku 2011 robiłem prawko na B (bezterminowe), robiłem też badania lekarskie.
Teraz chcę robić na A.
1. Czy badania z tamtego okresu dalej są ważne? (Jeśli okazałoby się, że lekarz zaznaczył też na A na badaniach, nie pamiętam)
2. Da się tego dowiedzieć w urzędzie komunikacji telefonicznie/online czy trzeba się wybrać i stać w kolejkach a może jakieś podania pisać w ogóle?
Pytanie po za tematem. Ma ktoś jakąś stronę z aktualnymi testami i pytaniami na A?
#pytanie #prawojazdy
badania chyba zawsze są pod dana kategorie żeby hajs mogli bić także ten
Ja nie wiem jak jest u Ciebie, ale u mnie urzędnik powinien Ci powiedzieć to przez telefon. Ale to już od widzimisie zależy :P
@Kingside niby tak ale to był "znajomy" lekarz więc możliwe, że zaznaczył też A, zawsze to 200 w kieszeni
Ja robiłem lata temu na B i 5 lat później w 2013 na A - wtedy pojawił się już profil kierowcy i było "po nowemu". Na jeden i drugi kurs musiałem robić badania. Z kolei sam egzamin zdałem dopiero w zeszłym roku i jedyne co musiałem donieść to aktualne zdjęcie.
@Grzesznik01 no chyba nie zostało mi nic innego jak zadzwonić