paypalowiec paypalowiec 28.01.2014, 10:50:58 5 + Cześć Mirki. Mam do was pytanie. Od wielu lat fascynuje się i kolekcjonuje konsole, commodore, atari, spectrum, N64 itp. Macie może jakieś sprawdzone giełdy, portale badź cokolwiek gdzie mógłbym nabyć brakujące rzeczy itp? Chodzi mi głownie o gry, konsole, dodatki typu magnetofony czy Joy-e.Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. #pytanie #komputery #konsole #szukam #atari #commodore #staregry #gimbynieznajo
H.....a konto usunięte 28.01.2014, 10:53:18 0 + @paypalowiec: mam pare cardridge'y do pegasusa jesli cie to interesuje :)
paypalowiec paypalowiec 28.01.2014, 10:54:37 0 + @Hiera: bardziej szukam czegoś bardziej ukierunkowanego w stronę atari itp. btw. Pegazus to polska nazwa :)
H.....a konto usunięte 28.01.2014, 10:57:40 0 + @paypalowiec: być może, ja miałem commodore na kasety :Da to coś do pegazusa to znalazłem u znajomego przy porzadkach #hoarding
DostawcaKaloszy DostawcaKaloszy 28.01.2014, 10:59:59 1 + @paypalowiec: Wołam @archonik, myślę że on Ci może pomóc
a.....k konto usunięte 28.01.2014, 11:04:31 4 + @paypalowiec @DostawcaKaloszy Niestety, nie powiem nic odkrywczego. Allegro na rodzimym podwórku, ale wybór jest marny.eBay to kopalnia tego typu akcesoriów, z całego świata, ale korzystanie z polskiego eBaya jest bardzo niewygodne.Ostatnio popularna jest tablica.pl, ale tam jest też pełno cwaniaków sprzedających cegły zamiastPokaż całość
paypalowiec paypalowiec 28.01.2014, 11:08:27 0 + @DostawcaKaloszy: dzięki.@archonik: Allegro przeglądam dziennie po 10 razy z nadzieją że wpadnie coś ciekawego jednak ceny na naszym podwórku są astronomiczne. Np. Pierwsza stacja dyskietek na licytacjiPokaż całość
Mam do was pytanie.
Od wielu lat fascynuje się i kolekcjonuje konsole, commodore, atari, spectrum, N64 itp.
Macie może jakieś sprawdzone giełdy, portale badź cokolwiek gdzie mógłbym nabyć brakujące rzeczy itp?
Chodzi mi głownie o gry, konsole, dodatki typu magnetofony czy Joy-e.
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
#pytanie #komputery #konsole #szukam #atari #commodore #staregry #gimbynieznajo
btw. Pegazus to polska nazwa :)
a to coś do pegazusa to znalazłem u znajomego przy porzadkach #hoarding
eBay to kopalnia tego typu akcesoriów, z całego świata, ale korzystanie z polskiego eBaya jest bardzo niewygodne.
Ostatnio popularna jest tablica.pl, ale tam jest też pełno cwaniaków sprzedających cegły zamiast
@archonik: Allegro przeglądam dziennie po 10 razy z nadzieją że wpadnie coś ciekawego jednak ceny na naszym podwórku są astronomiczne.
Np. Pierwsza stacja dyskietek na licytacji