Aktywne Wpisy

Czyste_Buty +4
Nie chcę robić z siebie mizogina, chama i prostaka (tych rzeczy się bardzo brzydzę)
Ale odniosę się znowu do #badoo i #tinder
Jakos tak jest, ze przecietny koleś jak ja, na badoo nie ma czego szukać ;) w sensie- rozumiem doskonale kobiety, że zawsze poszukują dobrego ciacha, takiego że palce lizać :)) w zasadzie to przegladając profile, też lajkuję profile kobiet atrakcyjniejszych ode mnie o kilka lig ;)
Zmieniłem strategię, wlazłem sobie
Ale odniosę się znowu do #badoo i #tinder
Jakos tak jest, ze przecietny koleś jak ja, na badoo nie ma czego szukać ;) w sensie- rozumiem doskonale kobiety, że zawsze poszukują dobrego ciacha, takiego że palce lizać :)) w zasadzie to przegladając profile, też lajkuję profile kobiet atrakcyjniejszych ode mnie o kilka lig ;)
Zmieniłem strategię, wlazłem sobie

Kto by pomyślał, że onuca może szczuć i manipulować. Trafia człowiek na wpis i szuka źródła zdjęcia i jak to ma się do rzeczywistości?
Okazało się, że narrację taką rozpowszechniają kacapskie konta propagandowe a prawda jest taka, że patoblogerzy wynajęli mieszkanie do którego wabili dziewczyny odurzali alkoholem
>ukraińskie chłopaki wezwane przez Zełeńskiego jako mięso armatnie, w tym samym czasie ich ukraińskie koleżanki skaczą na knagach całej Europy, w tym w Polsce.
Równouprawnienie.
Okazało się, że narrację taką rozpowszechniają kacapskie konta propagandowe a prawda jest taka, że patoblogerzy wynajęli mieszkanie do którego wabili dziewczyny odurzali alkoholem

GRUDZIEŃ 2022
1. Prawo i Sprawiedliwość - 32% - 201 mandatów ( ⬇ 0,6%)
2. Koalicja Obywatelska - 28,9% - 157 mandatów (⬆ 1,2%)
3. Polska 2050 - 10,1% - 45 mandatów (⬇ 1%)
4. Lewica - 9,1% - 37 mandatów (⬇ 0,2%)
5. Konfederacja - 6,4% - 19 mandatów (⬆ 0,7%)
----------------------------------
6. Polskie Stronnictwo Ludowe - 4,7% - (⬇ 0,7%)
Rozbiory to nie była tragedia. To była szansa.
@rales:
To znaczy będzie miał mniej niż 230
Tylko co wtedy się stanie jak nie ustalą rządu?
@mat9: zmienią zasady liczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mat9:
a) rząd mniejszościowy
b) przedterminowe wybory
@mat9: tzn kto nie ustali rządu? Masz opozycje, która ustali rząd albo PiS zrobi rząd mniejszościowy czy tam techniczny, zwał jak zwał
Komentarz usunięty przez autora
@Cukrzyk2000: ja dam sobie rękę uciąć, że nie wystartują samodzielnie, tak samo jak w 2019.
Może w jednym wspólnym bloku, może tylko z Hołownią, może z Agrounią i Porozumieniem, ale na pewno poszukają kogoś do wspólnego startu, bo to ciągłe lawirowanie na granicy progu jest dla nich zbyt ryzykowne.
@rales: "jak powiedzieć, że brutalny seks analny jest w Polsce popularny, nie mówiąc, że brutalny seks analny jest w Polsce popularny"
Oby tak się skończyło, chociaż myślę, że na wybory KO będzie bardzo blisko za pisem.