Teraz pytaj: Czy nową ćcigodną pierwsza opierdzieli Dorotka, za to że misio jest młodszej i ładniejszej bardziej przychylny, czy miso jak tylko nazbiera odpowiednią ilość haków i coś mu się nie spodoba, lub się nowa ćcigodna nie posłucha jakiejś jego prośbo-rozkazu ( ͡°͜ʖ͡°) #wroniecka9
Ładna, pewnie jeszcze inteligentna, uśmiecha się, cieszy życiem, pewnie majakieś inne zainteresowania poza pielgrzymkami .... Wiadomo, jak to się skończy :)
@blogger: do znawców universum #wroniecka9. Która to pani Ania, co zdaniem miśka ma rysy żydowskie i potulnego męża, co jest po jej stronie i się słucha jej? Ktoś wie o kim on mówi pod koniec dzisiejszego nagrania z kolędowania?
@Rubaszy4561: druga sprawa to w sumie mąż renatki to były miękkie kluchy - misio żonę opierdzielał a ten stał z boku jak kołek i mu nawet w mordę nie przylał
Dziewczyna mówi mi, że jestem jebnięty bo se oglądam randomowo skoki Małysza w Willingen, Trondheim, 5 bram Lewego w 9 minut czy rekord Stocha w Sapporo lub na Planicy. Przecież wszyscy to regularnie oglądają. Nie wiem o co jej chodzi.
#wroniecka9
Wiadomo, jak to się skończy :)
Ktoś wie o kim on mówi pod koniec dzisiejszego nagrania z kolędowania?