Aktywne Wpisy
Nicolaus_Steno1 +549
TLDR: zweryfikowałem i wg mnie matka polaka jest prostytutka i dlatego robie ten wpis żebyście wiedzieli ze chłopak zamiast oddać matce cześć ze 100k jakie bierze za walke woli kłamać i kazac matce dalej się prostytuować
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jestemtunew +290
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Sprzęt kupiony w 2009 roku. Ma kilka otarć wynikających z normalnego użytkowania. Głównie wytarł się czerwony pierścień na mocowaniu tuby do montażu, nie przeszkadza to jednak w użytkowaniu teleskopu - szczegóły w albumie poniżej. Już w czasie zakupu nie było jednej z trzech śrub dociskających, trzeba używać zamiennika.
Wyciąg okularowy działa dosyć luźno, trzeba dokręcić odpowiedzialne za to śrubki.
Stan optyki doskonały, teleskop świetnie trzyma kolimację. Lustro było myte jeden raz, jakoś w 2012 roku. Od początku zeszłego roku praktycznie nieużywany.
265000 Ð (nowy kosztuje równowartość 475k).
Ze względu na gabaryty (waga ok. 30 kg) odbiór osobisty w Piekarach Śląskich w sobotę lub niedzielę.
Galeria: http://imgur.com/a/Dkp46 (zdjęcia robione były w 25 grudnia 2013)
W zestawie znajduje się dodatkowo szukacz, adaptery 1,25" i 2" do wyciągu oraz standardowe okuary 25mm i 10mm (nie miałem ich przy sobie w czasie robienia zdjęć).
#kryptowaluty #dogecoin #sprzedam