Aktywne Wpisy

Patologiczny Tucznik i jego matka alkoholiczka tak nie przetyraliby Nikoli tak jak przetyra, przeżuje, wykorzysta i wypluje ją Warszawka i ludzie co niby chcą jej pomóc.
Zapamiętajcie to.
Skończy z załamaniem psychicznym/uzależnieniami/jako dziwka albo dziewczyna z kamerek zarabiająca na swojego Alfonsa (albo wszystko na raz)
乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ i szczerze? Mam to gdzieś
#danielmagical
Zapamiętajcie to.
Skończy z załamaniem psychicznym/uzależnieniami/jako dziwka albo dziewczyna z kamerek zarabiająca na swojego Alfonsa (albo wszystko na raz)
乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ i szczerze? Mam to gdzieś
#danielmagical

arteki 0
#przegryw cześć co robicie
@kipowrot: jest praktycznie nie do zniszczenia, nie mylić z 4.0 po zmianach dokonanych przez Chryslera - końcówka 1996 roku, cieńsze ścianki tłoków które pękają.
@Trollsky wrzucaj postępy tutaj
@Podstarzaly_Mandalorianin: to nie wynika z konstrukcji silnika
@Podstarzaly_Mandalorianin: nie wiesz o czym piszesz
@Podstarzaly_Mandalorianin: faluące obroty to zwykle wina silniczka krokowego, u mnie tak było. Problemy z temperaturą wynikają z problemów z układem chłodzenia, a nie z konstrukcji silnika, a tym bardziej nie jest to wina osprzętu Renixa, który w dużej mierze odpowiada głównie za wtrysk. Miałem łącznie 5 XJotów, z czego 3 były z renixem i problem przegrzewania wynikał z zasyfionej chłodnicy i wadliwego korka zbiorniczka wyrówawczego (w