Aktywne Wpisy
Neycza +204
Patrzcie jakiego ładnego maila dostałem! I co Kingu jak to powiedziałeś wykop to same #!$%@?* i nic nie mogą? Mamy 3 strike!!! Za tydzień kanał mleczne gówno może spaść!
#kononowicz
#kononowicz
Sam_Marton +75
#tinder
@strajkujemy: jak ktoś nie rozumie po angielsku to z góry wiem, że się nie dogadam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Piszę po angielsku, ja, bo nie wiem jakimi motywami kierują się inne, dlatego że czasem łatwiej mi coś powiedzieć po angielsku, oglądam filmy bez napisów albo z napisami angielskimi, bo od lat wiem, że w końcu wyemigruje i kurde mogę wysyłać memy po angielsku xD
Ja wiem, że nie wyglądam dobrze xD nawet nie dawałam w prawo chłopów powyżej 7/10, bo jeśli
@voliereen: No to dla mnie i, jak widać, nie tylko dla mnie, jest to wielka czerwona flaga.
A powiedz takiej, że praca w korpo to gówno i nikomu nie jest w zasadzie potrzebna (nawet jak sam pracujesz w korpo), to cię będzie chciała zabić xD
@voliereen: To jak przyznanie się do bycia autystycznym weebem. Obrzydliwe.
O dwóch panach ze sobą pewnie też fantazjujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@strajkujemy "I don't have time to come here and messaging".
Żeby jeszcze chociaż poprawnie po tym angielsku pisała ;)
Jeszcze nigdy nie słyszałem (a mam kupli programistów), żeby menagerowie znali się na projektowaniu i zawsze są bezsensowne jazdy i problemy, rpzez co programiści uciekają. .