Wpis z mikrobloga

Zawsze myślałem, że kwas chlebowy, to jakiś środek, który można wykorzystać przy pieczeniu chleba. A to się po prostu pije. #slowpoke

Poniżej dla zainteresowanych. Było na wypoku, ale linku bezpośredniego nie pamiętam, więc nie będzie żadnej nie mojej mikroreklamy.

http://amatorpiwa.blogspot.com/2014/01/czym-rozni-sie-podpiwek-od-kwasu.html

#trunki #kwaschlebowy #podpiwek #niemikroreklama
simperium - Zawsze myślałem, że kwas chlebowy, to jakiś środek, który można wykorzyst...

źródło: comment_7wYehKTWOv0bv9oHqhUa0Hlaa7duYTxp.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
@simperium: jest bardzo specyficzny, różne smaki oczywiście ale ogólnie jakby się jadło chleb razowy i popijało jednocześnie colą... tak mi sie kojarzy, ale też tak jak pisze @szycho1992 sklepowe wiadomo, średnie są w porównaniu do "swojskich" (mi jednak smakują)
  • Odpowiedz