Wpis z mikrobloga

https://youtube.com/watch?v=lCDro4T-XDg

Kanał zaprzyjaźniony z NWASD odpowiada na film Revo i zarzuca kanałom takim jak Revo i Spysiński że są silne wobec słabych i słabe wobec silnych tzn. możemy nagrać setki filmów na Queen of the black albo Najjjke, bo wiemy że one nam nie odpowiedzą albo skompromitują się w swojej odpowiedzi. Ale mówiąc o Nitro lub o Denisie musimy zachować szczególną ostrożność, bo ten pierwszy może wysłać na nas armię dzieci, a ten drugi sprzedać plaskacza na gali
#famemma #nitro
  • 11
  • Odpowiedz
@ArekWladcaDziurekiSzparek69: czas pokaze kto ma racje. I pewnie platforma zostanie zjedzona przez twitcha, bo historia pokazuje, ze grubasy nie lubia dzielic sie tortem. Poreklamuje troche keydropa, nabije kase dla kasyna i kram sie zamknie jak rodzina magicala xD ale spoko! Mozesz isc i placic pajacowi. Niczym sie nie roznisz od moherow wplacajacych na radio maryja xD
  • Odpowiedz
@SzFajcarskiscyzor: Jest mały problem, bo sami nabiliście mu popularność. Ja nie jestem za nim dlatego że bardzo mi się podoba to co robi. Ja jestem za nim bo nienawidzę Wykopu. I tego toksycznego community tutaj. Niczym się nie różnicie od niego. #!$%@? po wszystkim a jedyne co was powstrzymuje to moderacja. W głębi jesteście bardziej patologiczni od człowieka którego przynajmniej lubią ludzie którzy go znają prywatnie.
Wolność słowa jest najważniejsza. I
  • Odpowiedz
@ArekWladcaDziurekiSzparek69: Wolność słowa to coś pięknego, ale nie jest absolutna. Jeżeli Twoje słowa poniżają lub dyskryminują innych ludzi to masz utkać #!$%@? i tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°) Toksyczni są ludzie przez których inni, słabsi wpadają w kompleksy, traumy. Można krytykować takich ludzi i zabierać im prawo głosu. Dobrze że dostał tego bana skoro tak robił. Zacznijmy zachowywać się jak ludzie cywilizowani
  • Odpowiedz
@dwapalcewnagrywarce: I dla mnie utkanie #!$%@? to propaganda dla przygłupów. Póki masz własne zdanie niezależnie jakie jest. Masz prawo je wygłosić czy się to komuś podoba nawet jeżeli jest kontrowersyjne, dotyka danej grupy społecznej. Nie można wszystkiego blokować. Jeszcze powiedz że mam się stosować do jakieś wyimaginowanej netykiety. Lewackie #!$%@? 3 po 3 żeby nikt nie poczuł się urażony. Kto ma sobie coś zrobić to i tak sobie zrobi.
  • Odpowiedz
@dwapalcewnagrywarce: I jeszcze jedno. Cywilizacja nie polega na wytłaczaniu papierowych ludzi którzy nawet jeżeli mają własne zdanie to będą je ukrywać żeby nikt nie poczuł się urażony. Zaczyna się od szczeniackiego wyzywania od najmłodszych lat po dorosłość gdy używasz konkretnych argumentów.
I jeżeli nie wierzysz w to co napisałem to chyba już nie pamiętasz co mówiłeś podczas okresu dojrzewania na przykład. Największy wpływ na dziecko mają zawsze rodzice i otoczenie a
  • Odpowiedz