Wpis z mikrobloga

Czy oferta bonus na start zakład bez ryzyka do 600 zł na fortunie ma jakiś haczyk? Czy jak przegram to mogę wypłacić czy muszę obrócić najpierw tymi pieniędzmi?

#bukmacherka
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KolegaPatryk: Nie ma haczyka. Ja też nie bardzo dowierzałem, więc u siebie na koncie na próbę postawilem tylko 5 dych. Jak zwrócili, to na drugim koncie postawilem 600. Niestety oba zakłady przegrane, no ale zwrócili i wyplacilem bez problemu.
  • Odpowiedz
@KolegaPatryk: Brak haczyków. Podczas MŚ nie wymagają żadnego obrotu otrzymanego zwrotu środków z przegranego pierwszego kuponu :) Natomiast warto uważać z zabawą w multikonta o czym wspomniał kolega wyżej, bo jak się będzie miało pecha i wyczają, to można się pożegnać i z kontem i z ewentualnym zwrotem xD Rejestrując się z naszym promo kodem TYPERIA dodatkowo dają 20 zł na grę w punktach lojalnościowych, także można się częstować (
  • Odpowiedz
@KolegaPatryk: Generalnie zwłaszcza konta zakładane na kobiety są wnikliwie weryfikowane, buki są wycwanione w tym temacie i wiedzą, że chłopy często posyłają "w bój" kobity po bonusy u buków ;) Szczególnie Fortuna oferując taki bonus bez obrotu ma swoje sposoby. Pamiętaj też, że jeśli ktokolwiek dzielący z Tobą adres zamieszkania lub IP korzystał już z tej promocji, bądź nagle parę osób zakłada konta z danego adresu, to mogą Cię wykluczyć
  • Odpowiedz
Pamiętaj też, że jeśli ktokolwiek dzielący z Tobą adres zamieszkania lub IP korzystał już z tej promocji, bądź nagle parę osób zakłada konta z danego adresu, to mogą Cię wykluczyć z takiej promki nawet bez podawania przyczyny, czy bloknąć takie podejrzane konta ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Typeria: wczoraj pytałem o to u zagranicznego buka. Odpisali że liczy się konto na osobę nie na rodzine czy na
  • Odpowiedz