Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@karakanjaroslaw: tak, na pewno w miesiąc przygotują xD nauczycie się jak rozłożyć karabin i trochę musztry. Wykopki osrane bo pan sierżant wam kuce zgoli na wejściu do jednostki i trzeba będzie oponę zrzucić przez bieganie rano xD
  • Odpowiedz
@fxd_: nie po to się uczyłem i włożyłem wysiłek w to żeby zarabiać sporo kasy siedząc sobie w ciepłym domku żeby teraz jakiś sebix który poszedł do wojska mi dyktował o której mam wstawać i co robić. To nie te czasy, nie powinno być żadnych przymusów. Kto chce niech sobie idzie.
  • Odpowiedz
@fxd_: prowadzę firme, mam zobowiązania, rodzinę, kontrahentów i obowiązki, nie mam czasu na pajacowanie pod namiotami z bandą baranów i bieganie po lesie i żaden kretyn nie będzie mnie do tego zmuszał, czy tak trudno wbić to sobie do pustego łba? To że mieszkasz u starej i cieszysz się że pojedziesz na miesięczny obóz nie znaczy, że każdy jest na tym samym etapie życia co ty
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ZebraKz: i nie będziesz miał żadnego przymusu xD myślisz że w wojsku chcą się znowu użerać z cymbałami którzy na każdym kroku mogą sobie lub komuś swoją niezdarnością zrobić krzywdę?

Jak już będzie pobór to selektywny, ludzie którzy nie chcą iść do wojska są dla wojska tylko problemem
  • Odpowiedz
@fxd_: i jeżeli tak będzie to normalna zdroworozsądkowa sytuacja. Problem taki że nasi rządzący mogą pomyśleć że są w stanie zmusić każdego. Prawda jest taka że z niewolnika nie ma robotnika i co to za żołnierz bez morali. Obyś miał rację mordko :)
  • Odpowiedz
@piesprzewodnik: Prowadzisz firmę, robisz kupę w gacie a dalej nie czaisz prostego FAKTU, którego nie da się podważyć, że BÓG i życie po śmierci SĄ FAKTEM I ISTNIEJĄ. I trzeba się z tym w końcu zmierzyć i tyle.
  • Odpowiedz
nie czaisz prostego FAKTU, którego nie da się podważyć, że BÓG i życie po śmierci SĄ FAKTEM I ISTNIEJĄ. I trzeba się z tym w końcu zmierzyć i tyle.

@Smokk: Całkowicie się zgadzam. Paranormalia duchy istnieją. Mamy XXI wiek a ludzie nadal w to nie wierzą.
  • Odpowiedz