Aktywne Wpisy
Magazynier00009 +12
Czy 25/h dla 15 latka to mało w dzisiejszych czasach? Ja jak miałem te 15/16 lat to pomagałem na budowie, pamiętam że było to coś około 6zl/h (2010r) i pamiętam doskonale że byłem szczęśliwy że mam taką robotę xd bo nie było łatwo znaleźć taką dorywcza pracę w tym wieku a kasa na wakacje była potrzebna. Teraz sam się buduje, i szukałem kogoś młodego do pomocy tzn: policz paczki z styropianem, pozamiataj,

Nacho_Libre +11
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: comment_1669702443hYiFarjFYm5fe5H02VGBhY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Byłem sobie na podróży po Tajladnii, wiadomo żarcie tanie, różnorodne, pyszne. O higienie nie wspomnę, ale ani razu nie miałem problemów.
Po kilku dniach wciania wszystkiego co mieli na straganach stwierdziłem, że nie jadłem jeszcze rybki.
Byliśmy na fajnej mało uczęszczanej przez turystów wyspie i chodziliśmy sobie na spacery. Kilka razy przechodziłem obok zajebiście wyglądającej rybie z grila, z chrupiącą skórką, idealny kolorek, generalnie mówię :