Aktywne Wpisy
O czym musze pamietac, zakladajac swojej dziewczynie onlyfans, mystars itd?
Chcemy krecic filmy i sprzedawac.
Myslimy tez nad spotkaniami z facetami i trojkatami za hajs. Mam to juz z poprzednia dziewczyna na koncie.
Tak, nie mam z tym problemu ze upokarzam dziewczyne zarabiajac na niej w ten sposob (kasa idzie na nasze wspolne konto, wiec jestem troche jakby alfonsem ale ja sie zajmuje pisaniem ze spermiarzami wiec troche to jednak tez jest
Chcemy krecic filmy i sprzedawac.
Myslimy tez nad spotkaniami z facetami i trojkatami za hajs. Mam to juz z poprzednia dziewczyna na koncie.
Tak, nie mam z tym problemu ze upokarzam dziewczyne zarabiajac na niej w ten sposob (kasa idzie na nasze wspolne konto, wiec jestem troche jakby alfonsem ale ja sie zajmuje pisaniem ze spermiarzami wiec troche to jednak tez jest
majkeld +17
Jestem obecnie na Bali i powiedzcie mi jak to jest, że z 80% mijanych ludzi to Ruscy (no i pewnie część Ukraina) gdzie te działające sankcje i pobór… większość to 20-30 lat albo dosłownie całe rodziny z babciami. Nie będę ukrywać, że lekko to irytujące jak na łodzi z 60 osób to pewnie tylko my i kilku Balijczykow nie jest od ruskich
#rosja #ukraina #wojna
#rosja #ukraina #wojna
#mecz