@Grooveer: Praktycznie wszyscy, (poza mną oczywiście) wrzucający coś pod tym tagiem uprawiają propagandę. Ta uprawiana przez ciebie, jest tak jednostronna, w naiwny sposób głupia, (by nie rzec prymitywna) i mdła zarazem, że aż mi się zbiera na wymioty, kiedy mam z nią do czynienia.
Praktycznie wszyscy, (poza mną oczywiście) wrzucający coś pod tym tagiem uprawiają propagandę. Ta uprawiana przez ciebie, jest tak jednostronna, w naiwny sposób głupia, (by nie rzec prymitywna) i mdła zarazem, że aż mi się zbiera na wymioty, kiedy mam z nią do czynienia.
@pelikan-z-wykopu-lvl99: No whuy dziwne, ze ktos staje po stronie narodu napadnietego przez ruska dzicz, no.
@pelikan-z-wykopu-lvl99: Gościu jakieś menele napadają inne suwerenne państwo i mówią, że mają do tego prawa. Tak działa natura, te ! Ukryty tekst... sami otworzyli puszkę pandory.
#ukraina
@pelikan-z-wykopu-lvl99: No whuy dziwne, ze ktos staje po stronie narodu napadnietego przez ruska dzicz, no.
@BayzedMan: Tanie moralizatorstwo to se wiesz gdzie możesz wsadzić. Ja chcę być rzetelnie informowany a nie ogłupiany jednostronną propagandą.