Jako iż zostawiłem moje siłowniane bezprzewodowe gówna od xiaomi na siłowni, przychodzę do was z próbą, przekonajcie mnie jak bardzo nie warto dopłacać do drugiej generacji ( ͡°͜ʖ͡°) #apple #airpods
@KebabWolowinaSosOstry: bierz mordo, co będziesz sobie żałował ( ͡°͜ʖ͡°) w recenzjach ponoć jak ktoś nie miał obu modeli w uszach, to nie usłyszy różnicy. Mam 1st geny i nie powiedziałbym, że brakuje mi w nich ANC, czy że jakość dźwięku jest nieakceptowalna. Jedyne co, to to etui, które ciągle nadaje % baterii do telefonu, i głośniki byłyby fajnym dodatkiem. Ale nie wartym takich pieniędzy.
@KebabWolowinaSosOstry: Nie. Nie opłaca się ponieważ dzwięk jest nieznacznie poprawiony (nie jest to różnica dla której oszalejesz - bardziej na zasadzie ''ok coś zrobil'' nowa wersja posiada lepsze udogodnienia w postaci lokalizatora, nadawania informacji bezposrendio do IP o baterii oraz troche dluzszy czas pracy na baterii.
na 100% bym dzisiaj wybrał 1gen
prędzej bym dopłacił 500zl i bym miał dwie pary 1gen niż za prawie 1500 jedna pare 2gen xd
@Nie_znany: @EntryMode: dzięki za pomoc przy podjęciu decyzji (⌐͡■͜ʖ͡■) @intat8: Problemem w sumie by nie było wydanie tych pieniędzy, jednak wolę je sobie zostawić na coś porządnego, chociażby na Sennheisery HD600 do słuchania „na poważnie” w domu ( ͡°͜ʖ͡°) to mają być słuchawki głównie do korzystania na siłowni, ogólnie nie jestem zbyt wielkim fanem bezprzewodowych
@KebabWolowinaSosOstry: Jak nie korzystałeś wcześniej to z airpods pro to będziesz zadowolony. Używam ich codziennie od premiery po średnio 2-4h na siłowni również. @intat8 jakiś sensowny argument prócz tego że mają dopisek 2? obie wersje miałem w uszach i ewidentnie druga wersja powstała po to aby wycofać wkrótce pierwsza generacje i więcej do kieszeni $ złapać w apple. Jedyne sensowne zmiany to te zastosowane w etui (ktore swoja droga mogliby dodac
AirPods pro2 to nic innego jak kolejny produkt przynęta który wprowadza drobne, nic nie znaczące praktycznie bzdury i życzy sobie za to +50% względem poprzedniej generacji To samo jest z apple watch i podstawowa wersja iphone 14. Rewolucji szukamy najwczesniej za rok choć i tak w to nie wierze.
od 1500zl to bym szukal u konkurencji sluchawek a nie odgrzewanych kotletów
#apple #airpods
w recenzjach ponoć jak ktoś nie miał obu modeli w uszach, to nie usłyszy różnicy. Mam 1st geny i nie powiedziałbym, że brakuje mi w nich ANC, czy że jakość dźwięku jest nieakceptowalna. Jedyne co, to to etui, które ciągle nadaje % baterii do telefonu, i głośniki byłyby fajnym dodatkiem. Ale nie wartym takich pieniędzy.
nowa wersja posiada lepsze udogodnienia w postaci lokalizatora, nadawania informacji bezposrendio do IP o baterii oraz troche dluzszy czas pracy na baterii.
na 100% bym dzisiaj wybrał 1gen
prędzej bym dopłacił 500zl i bym miał dwie pary 1gen niż za prawie 1500 jedna pare 2gen xd
Ciebie istotna suma w stylu ze musisz sobie coś odmówić
@intat8: Problemem w sumie by nie było wydanie tych pieniędzy, jednak wolę je sobie zostawić na coś porządnego, chociażby na Sennheisery HD600 do słuchania „na poważnie” w domu ( ͡° ͜ʖ ͡°) to mają być słuchawki głównie do korzystania na siłowni, ogólnie nie jestem zbyt wielkim fanem bezprzewodowych
Softwarowo co mieli dodać? Głośnik, czip U1?
To już napisałem jaki to jest lepszy.
AirPods pro2 to nic innego jak kolejny produkt przynęta który wprowadza drobne, nic nie znaczące praktycznie bzdury i życzy sobie za to +50% względem poprzedniej generacji
To samo jest z apple watch i podstawowa wersja iphone 14. Rewolucji szukamy najwczesniej za rok choć i tak w to nie wierze.
od 1500zl to bym szukal u konkurencji sluchawek a nie odgrzewanych kotletów