Wpis z mikrobloga

@KebabWolowinaSosOstry: bierz mordo, co będziesz sobie żałował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w recenzjach ponoć jak ktoś nie miał obu modeli w uszach, to nie usłyszy różnicy. Mam 1st geny i nie powiedziałbym, że brakuje mi w nich ANC, czy że jakość dźwięku jest nieakceptowalna. Jedyne co, to to etui, które ciągle nadaje % baterii do telefonu, i głośniki byłyby fajnym dodatkiem. Ale nie wartym takich pieniędzy.
@KebabWolowinaSosOstry: Nie. Nie opłaca się ponieważ dzwięk jest nieznacznie poprawiony (nie jest to różnica dla której oszalejesz - bardziej na zasadzie ''ok coś zrobil''
nowa wersja posiada lepsze udogodnienia w postaci lokalizatora, nadawania informacji bezposrendio do IP o baterii oraz troche dluzszy czas pracy na baterii.

na 100% bym dzisiaj wybrał 1gen

prędzej bym dopłacił 500zl i bym miał dwie pary 1gen niż za prawie 1500 jedna pare 2gen xd
@Nie_znany: @EntryMode: dzięki za pomoc przy podjęciu decyzji ( ͡ ͜ʖ ͡)
@intat8: Problemem w sumie by nie było wydanie tych pieniędzy, jednak wolę je sobie zostawić na coś porządnego, chociażby na Sennheisery HD600 do słuchania „na poważnie” w domu ( ͡° ͜ʖ ͡°) to mają być słuchawki głównie do korzystania na siłowni, ogólnie nie jestem zbyt wielkim fanem bezprzewodowych
KebabWolowinaSosOstry - @Nie_znany: @EntryMode: dzięki za pomoc przy podjęciu decyzji...

źródło: comment_1667332532VI4IiNhSa1i70rGzGDz78E.jpg

Pobierz
@KebabWolowinaSosOstry: Jak nie korzystałeś wcześniej to z airpods pro to będziesz zadowolony. Używam ich codziennie od premiery po średnio 2-4h na siłowni również. @intat8 jakiś sensowny argument prócz tego że mają dopisek 2? obie wersje miałem w uszach i ewidentnie druga wersja powstała po to aby wycofać wkrótce pierwsza generacje i więcej do kieszeni $ złapać w apple. Jedyne sensowne zmiany to te zastosowane w etui (ktore swoja droga mogliby dodac
@intat8:

lepszy dźwięk

To już napisałem jaki to jest lepszy.

AirPods pro2 to nic innego jak kolejny produkt przynęta który wprowadza drobne, nic nie znaczące praktycznie bzdury i życzy sobie za to +50% względem poprzedniej generacji
To samo jest z apple watch i podstawowa wersja iphone 14. Rewolucji szukamy najwczesniej za rok choć i tak w to nie wierze.

od 1500zl to bym szukal u konkurencji sluchawek a nie odgrzewanych kotletów