Aktywne Wpisy
WykopX +3062
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
PSY_DELIC +218
Pytam serio. Na kogo macie zamiar głosować? #pytanie #pis #wybory #polityka
@Olo22: tak. Popatrz co ty tu chłopie napisałeś. Jedną rzecz można uznać za zarzut (VAT), a reszta to jest niczym więcej niż po prostu gafą.
Czyli kogo proponujesz? Tylko realne opcje, a nie jakieś marzenia senne.
@BornToDie69: Nie dziwota, jak wtedy podpisali kontrakty z ruSSkimi, teraz też
Jak wygrają III kadencję to jest szansa że przed jej końcem sytuacja i nastroje będą tak #!$%@? że może w
- Jako jedyni nigdy nie rzadzili
- Jako jedyni caly czas sa przeciwko covidowej glupocie i socjalom
- Jako jedyni w liczbie 11 poslow wywoluja spazmy nienawisci u teczowej strony
- Prawo jazdy maja furiaci i osoby ktore nie znaja przepisow.
- Mature i studia maja kompletne dekle.
Dlaczego pozwolenie na bron mialoby byc przeszkoda? Gdyby pistolet razem z pozwoleniem kosztowal 200zl to malo kto by broni nie mial.
@Olo22: a czy udzial podatkow rósł? Wiele podatkow jest ustalanych na sztywno, a nie procentowo jak akcyza na alkohol
Nie, natomiast PO podatki podnosilo i taki jest fakt. Teraz pytanie, czy chcemy zaufac komus, kto mowil: "Lrzysięgam, że ktokolwiek w moim rządzie podniesie rękę za podwyżką podatków, zostanie przeze mnie osobiście wyrzucony", a później podwyższył VAT, akcyzę, składkę rentową i zlikwidował szereg ulg podatkowych.
PO nie przegralo wyborow dlatego, ze PiS obiecal 500+ tylko dlatego, ze ludzie mieli dosc tego kretactwa. Ale pamiec wyborcow jest krotka.
-bardzo fajnie udzielają się oddolnie w różnych niemedialnych charytatywnych akcjach
-mają opublikowany rozbudowany program z konkretnymi rozwiązaniami dla realnych problemów
-bardzo dużo nowych twarzy w polityce ale mających już twarde doświadczenie w różnych obszarach działania.
Ale największym argumentem za jest fakt, że przeciwnicy nie są w stanie znaleźć na niego gorszych haków niż takich jak to, że płakał nad konstytucją, jest symetrystą, pracował w tvn itp.
To jest troche tak, jakbys zlecil malowanie scian w domu. Przychodzi malarz, spieprzyl, jest brzydko, zacieki. Bierzesz drugiego i jest jeszcze gorzej. Myslisz sobie: "Ehh w sumie ten pierwszy tez partacz, ale wezme go jeszcze raz"
@BornToDie69: Ja skumałem ironię, ale widzę że ponad 100 głąbów nie (╯︵
@Nieuk0192: na liberalne skrzydło PO (dawni członkowie nowoczesnej). IMHO jedyne wartościowe osoby które można znaleźć w parlamencie
@Olo22: Pis w krótszym czasie podniósł więcej podatków. A to że szczeka dużo o obniżaniu to tylko darcie mordy małego jorka. Oceniam rząd po sobie i za którego rządu mniej rozwalili kraj. PiS pobił wszystkie rekordy #!$%@? stabilnego kraju xd