Aktywne Wpisy
kornel-mir +71
#przegryw Dzisiaj u klientki zjadłem obiad. Zapytała czy moja żona też tak gotuje? Odparłem ,że wcale tego nie robi bo jej nie mam. Ona na to jak to możliwe ,że nie mam żony. Że taki przystojny i rozgarnięty ,zapytała czy jestem gejem? XD Pomyślałem ,że gdyby wiedziała co mam w głowie to by nie zadawała głupich pytańXD Ogólnie propsowala mnie potem co chwilęXD Taka Grażyna po 40. Ale to nawet
placebo_ +150
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
Było i nie ma. Jakiś zazdrośnik ukradł 1 kwadrat (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Nieuczciwe zagrywki czy jakiś ban? ;)
#kwadraty
@barubar: @kapitantaca wczoraj to wytłumaczył ;)
Wołam zainteresowanych. Nie był to ban, sabotaż, atak hakerski, nieczysta zagrywka, ani usunięcie konta. Testowałem API StatsHunters pod kątem zmiany ustawienia prywatności treningu oraz jego całkowitego usunięcia. Co ciekawe, API nie aktualizuje listy kwadratów w formacie JSON po usunięciu któregoś (przynajmniej nie od razu), natomiast robi to natychmiast w przypadku zdobycia nowych. W związku
( ͡° ͜ʖ ͡°)
czyli jak usunę konto z wykopu i w pomorskim kwadracie powstałyby jakieś wyrwy to byłoby nie fair-play? :)
Nie mam pojęcia przez ile statshunters trzyma kopię danych ze stravy, ale podejrzewam że jest pewien limit, po którym konta na statshunters są usuwane, klucz api przestaje działać, a dalej na wykopowej mapie wchodzi mechanizm który opisałem w tamtym wątku, więc należy mieć na uwadze, że