Wpis z mikrobloga

@Misticmac: co? sugerujesz o ocene walki Yana z Sugarem? przeciez pierwsza i druga runde kontrolowal Yan, w drugiej to zdominowal mocno Sugara i ogladalem z polskim komentarzem i nie pamietam, by jakos faworyzowali Yana, nie podejmowali sie chyba zbytnio oceny kto prowadzi...

ale nie mam podzielnej uwagi, wiec moglem nie zwrocic uwagi, tym bardziej, ze wiem jak oni #!$%@? na tym mikrofonie xD
  • Odpowiedz
  • 0
@ThiZ: Sugeruje walkę ruska z szonem i gamrota z dariuszem. W obu walkach uważam, ze komentatorzy naprowadzali na wygrana yana i gamrota, a później tutaj czytam o jakichś walkach, gdzie nie uważam, ze był jakikolwiek wałek. Gamrota chyba nawet nie ma co komentować, ale pierwsza rundę yana z suga, uważam, ze była bliska
  • Odpowiedz
@Misticmac: Pierwsza runda byla imo Yana i wiele osob tez tak mysli, w drugiej to juz nawet zdominowal Sugara, zobacz ze caly wykop pisze o tym, ze walek, a z Gamrotem to nieliczni pisali, nie wiem czy fanboye, czy nieznajacy sie, ale wiekszosc zachowala obiektywizm mowiac, ze slusznie Gamrot przegral, nie dajac rady z sila Dariusha
  • Odpowiedz
  • 0
@ThiZ: Druga yana na pewno, a pierwsza była moim zdaniem taka 60-40 dla Yana, to tez pisałem po samej walce. Ale serio nie uważam, żeby to był niewiadomo jaki wałek i absolutnie nie było argumentów, żeby dać te rundę Amerykaninowi.
  • Odpowiedz