Wpis z mikrobloga

Jak nie lubię grać lekkim czołgami tak nie lubię dalej ,ale dziś przemogłem się i grałem tylko na zmianę 2 lekkim.

Z tego morał taki ,że jak ktoś lubi spotować i być często statysta (jeśli cieżkie i td padną).To może być to naprawdę fajna zabawa.

Jak wygląda moja taktyka o tuż nie jest zbyt odkrywcza przeważnie dojeżdżam do miejscówki i liczę na to ,że to ja wyspotuje wcześniej przeciwnika niż on mnie a drużyna niczym bicz niebios ukarze go w imieniu wszechmogącego.

ps.

Przed chwileczka ugrałem mecz dnia na lekkim t21 (choć prawie nic nie wyspotowałem)

#wot #worldoftanks #t29 #itaklepszy #t21 #chwalesie
A.....r - Jak nie lubię grać lekkim czołgami tak nie lubię dalej ,ale dziś przemogłem...

źródło: comment_5loWeNdayQ7CygJBxJUKYNTlu4boIUja.jpg

Pobierz
  • 10
@Abrakadabror: Bo bardziej liczy się to ile twoi ziomkowie zadadzą obrażeń czołgom, które widzą dzięki tobie. Samo "wyspotowanie" gówno daje prócz medalu scout. Przede wszystkim chodzi o to aby podświetlać cele tak aby ziomkowie z drużyny mogli w nie strzelać. Podświetlanie celów, w które nikt nie strzela nie ma większego sensu. Ja zawsze sobie patrzę w podsumowaniu na ilość DMG zadane dzięki mojemu spotowaniu :)