Aktywne Wpisy

shaleniska +1
#zwiazki #praca #milosc #samotnosc
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy

źródło: 1000020390
Pobierz

#gielda
źródło: comment_1664718238oKL1rDR8axn5B4FDZU4Sdz.jpg
PobierzTaka ciekawostka: najbardziej wyprzedane są chinskie spółki które są notowane w USA. Co by sugerowalo ze to raczej efekt okropnego sentymentu w USA wobec Chin a nie jakas fundamentalna przyczyna. Aha, no i sila dolara tez robi swoje bo RMB sie chyba o 15% wobec USD obsunal.
źródło: comment_1664731405HyZ5MM8j0qqTUMtR4ajGze.jpg
PobierzTak troche spekulujac, to pod koniec roku wchodza na Shanghai Connect i beda mogli ja kupowac retail z mainland China. Biorac pod uwage krach na nieruchomosciach i ogromne oszczednosci Chinczykow, run na wlasne spolki przez retail jest calkiem prawdopobny.