Aktywne Wpisy
henk +386
sonoitaliano +107
Tl;Dr: spróbowałem wygrzebać jakie mogą być te topowe zarobki w popularnym MLM i sam się zadziwiłem moimi wynikami
A więc - od zawsze mam tak że jak siedzę w restauracji w godzinach szczytu to jakaś część mózgu liczy stoliki, oblicza jaki może być przeciętny rachunek i czy dana restauracja ma finansowe "prawo bytu". Takie tam zboczenie zawodowe.
Spróbowałem więc na podstawie dostępnych mi danych wyliczyć ile FM wypłaca w prowizjach. Czyli jak
A więc - od zawsze mam tak że jak siedzę w restauracji w godzinach szczytu to jakaś część mózgu liczy stoliki, oblicza jaki może być przeciętny rachunek i czy dana restauracja ma finansowe "prawo bytu". Takie tam zboczenie zawodowe.
Spróbowałem więc na podstawie dostępnych mi danych wyliczyć ile FM wypłaca w prowizjach. Czyli jak
Przecież ty lamusie z domu nie wychodzisz.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie, przyczyną jest fakt, że ty nie masz znajomych i siedzisz samemu w domu cały czas. Tyle.
To gdzie ty masz to zgubić?
Mógłbyś mi to przeczytać jeszcze raz?
Dziecko, to się nie mówi wyziewy tylko wypowiedzi. Zresztą to chyba ty jesteś zaczadzony jakimiś wyziewami, skoro wierzysz w ,,biedną, nieszkodliwą rodzinkę z ulicy rzemieślniczej".
A gdzie ja go broniłem XDD? Zresztą Łukasz to jego były