Tostolina kolejny raz pokazuje, że jest ostro niezrównoważona psychicznie. Powód jak zwykle gówniany, ale eskalacja problemu widać wymasterowana. Mam nadzieje, że Mikołaj wybierze Monikę na rajskim, a z tym clownem się pożegnamy. Czekam tylko na mega dramę jak ciastolina sie #!$%@?. Anastazja jest spoko, ale nie nadaje się do tego programu. Jeżeli ona naprawdę czeka na tego #!$%@? Igiego to brakuje jej którejś klepki.
@everdan: ja myślę że ona nie czeka na Igiego,jej jest po prostu z tym wygodnie bo nie musi podejmować żadnej gierki i bawić się w pary, dla mnie ona jest jakby nie z tej planety,bojąca się pokazywać swoje uczucia i chyba bardzo boi się matki i co kamery pokażą
Mam nadzieje, że Mikołaj wybierze Monikę na rajskim, a z tym clownem się pożegnamy. Czekam tylko na mega dramę jak ciastolina sie #!$%@?.
Anastazja jest spoko, ale nie nadaje się do tego programu. Jeżeli ona naprawdę czeka na tego #!$%@? Igiego to brakuje jej którejś klepki.
#hotelparadise
dla mnie ona jest jakby nie z tej planety,bojąca się pokazywać swoje uczucia i chyba bardzo boi się matki i co kamery pokażą