Wykopki potrzebowały ponad 7 lat demontażu państwa prawa i gospodarki przez pisowców, żeby przejrzeć na oczy, gratulacje.
Nie dziwi mnie to nic, a nic; już od lata było mówione, że Polakowi musisz michę zabrać, żeby zobaczył, co się wokół niego dzieje, bo przecież sprawy sądów, trybunałów, praworządności, stosunków międzynarodowych i polityki gospodarczej "mnie nie dotyczą".
@Mezomorfix: nie ma w polskiej polityce obecnie nikogo, kto bardziej nadawałby się na fotel premiera państwa Europy Centralnej; szczególnie na tak trudne czasy, jakie jeszcze przed nami.
@Adam_Lake: Już lepiej wybrać w miarę neutralnego Hołownie czy PSL, nie można dopuścić aby krajem rządziła partia proniemiecka, gdyż Niemcy w ostatnim czasie ujawnili prawdziwe onucowe oblicze.
mówienie że Tusk jest dobry to identyczna głupota co mówienie że pisowcy są dobre.
@Mezomorfix: Skoro jest lepszy od zdecydowanej większości tego, co mamy dostępne, to chyba jednak jest dobry? Z resztą jakby tak obiektywnie spojrzeć na bilans jego rządów, to przynajmniej ekonomicznie trzeba ocenić go bardzo dobrze.
@Anthermil: wątpię by kompetencje polityków wykraczały poza kompetencje przeciętnego Kowalskiego po maturze. Więc jak najbardziej pan z telewizji się nada.
@Mezomorfix: Sorry, ale gadasz jak jakiś Janusz xD Nie wiem ile masz lat, ale skoro potrafisz pisać, to powinieneś już ogarnąć, że praktycznie każda praca wymaga doświadczenia, żeby ją dobrze wykonywać.
Na bank prowadzenie polityki międzynarodowej nie wymaga żadnych umiejętności, wiedzy i kontaktów itd. lol
Już lepiej wybrać w miarę neutralnego Hołownie czy PSL,
@Mezomorfix @Anthermil Hołownia jest NIKIM. Zero wypracowanych relacji z innymi politykami, zwłaszcza europejskimi. Zerowe doświadczenie w polityce faktycznej. ZEROWA znajomość procedur.
On teraz działa na szkodę kraju wręcz rozmywając część elektoratu dotąd negatywnego
nie ma w polskiej polityce obecnie nikogo, kto bardziej nadawałby się na fotel premiera państwa Europy Centralnej; szczególnie na tak trudne czasy, jakie jeszcze przed nami.
Dymy kończą się tam, gdzie komuś może stać się realna krzywda. To co zrobił Tyburski były bardzo niebezpieczne i jako koneserowi patologi jest mi smutno. Należy to potępić.
Nie dziwi mnie to nic, a nic; już od lata było mówione, że Polakowi musisz michę zabrać, żeby zobaczył, co się wokół niego dzieje, bo przecież sprawy sądów, trybunałów, praworządności, stosunków międzynarodowych i polityki gospodarczej "mnie nie dotyczą".
#neuropa #4konserwy #bekazpisu #bekazprawakow #bojowkadonaldatuska #polityka #gospodarka
Jak stare baby normalnie
Echhhhhhhhh
podobne rzeczy sie dzialy jak pis dochodził do wladzy
@Mezomorfix: dlatego należy głosować na PO/KO
@Mezomorfix: Skoro jest lepszy od zdecydowanej większości tego, co mamy dostępne, to chyba jednak jest dobry? Z resztą jakby tak obiektywnie spojrzeć na bilans jego rządów, to przynajmniej ekonomicznie trzeba ocenić go bardzo dobrze.
@Mezomorfix: Tak, Pan z telewizji to najlepszy człowiek na trudne czasy xD
Na bank prowadzenie polityki międzynarodowej nie wymaga żadnych umiejętności, wiedzy i kontaktów itd. lol
@Anthermil: wymaga
Ale jak widać od wielu kadencji nasi politycy nie posiadają takich kompetencji.
@Mezomorfix @Anthermil Hołownia jest NIKIM. Zero wypracowanych relacji z innymi politykami, zwłaszcza europejskimi. Zerowe doświadczenie w polityce faktycznej. ZEROWA znajomość procedur.
On teraz działa na szkodę kraju wręcz rozmywając część elektoratu dotąd negatywnego
To nie Tusk jest dobry, tylko po nim przyszła taka hołota, że nawet Tusk I kumple wyglądają na kryształowych.
Kiedy wrzuciłem to zdjęcie, to wykopcy pukali się w głowę (poza moimi colegami). Dziś jest repostowane non stop.
Jest. Mentzen.