Aktywne Wpisy
Ninvvia +19
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
cichy-spokojny-grzeczny +1282
Plusujesz, jeżeli oglądałeś Ronaldo na Euro 2004. Pokażmy gówniankom ile nas jest.
#mecz
#mecz
- Do rajskiego już nikt nowy nie wchodzi.
- Odpada Ewelina i Anastazja. Zostają pary : Angelika i Adam, Szahira i Piotr, Grzegorz i Monika, Mikołaj I Hania.
- Przy wyjściu dziewczyn czeka na nich facet. Najprawdopodobniej ktoś nowy (oby, bo jak Igor to masakra). Wybiera jedną i wracają do hotelu.
- Następnego dnia wchodzi kolejny facet.
#hotelparadise
Niezależnie od tych przewidywań, każdy i tak po swojemu odbiera, nie musimy wierzyć w te "rozkminy". Ja i tak stawialam na Igora po akcji z Angeliką na plaży. On: "Na mnie nie licz, mam swoją parę". Ona: "Podobał mi się, póki się nie odezwał". Mniej więcej. W końcu po coś to zostało nazwane "ostatnią szansą". W