Wpis z mikrobloga

• 25
Znając chwyty produkcji, moja przepowiednia na kolejne rajskie:

- Do rajskiego już nikt nowy nie wchodzi.
- Odpada Ewelina i Anastazja. Zostają pary : Angelika i Adam, Szahira i Piotr, Grzegorz i Monika, Mikołaj I Hania.
- Przy wyjściu dziewczyn czeka na nich facet. Najprawdopodobniej ktoś nowy (oby, bo jak Igor to masakra). Wybiera jedną i wracają do hotelu.
- Następnego dnia wchodzi kolejny facet.

#hotelparadise
  • 11
  • Odpowiedz
@MoccaC: a tu już ktoś wyliczał, że teraz wypadnie Igor (spełniło się), a później jedna z nowych (nie pamiętam, chyba Ewelina) i następnie Szahira i Piotr. Chodziło o to, w jakim czasie bywali na Insta.
  • Odpowiedz
@avirant: nie wiem, niektórzy nawet pytają, czy wiadomo, kto odpadnie w tym tygodniu. Chcą wiedzieć.
Niezależnie od tych przewidywań, każdy i tak po swojemu odbiera, nie musimy wierzyć w te "rozkminy". Ja i tak stawialam na Igora po akcji z Angeliką na plaży. On: "Na mnie nie licz, mam swoją parę". Ona: "Podobał mi się, póki się nie odezwał". Mniej więcej. W końcu po coś to zostało nazwane "ostatnią szansą". W
  • Odpowiedz
@MajaF1: Niestety większość spoilerów się sprawdza, ostatnie dwa finały wiedziałem jak się skończą dużo wcześniej, trzeci też bym wiedział, tylko na szczęście przypadkiem ominąłem spoiler, ciekawość jest silna, ale lepiej sobie odpuścić takie "sprawdzone info". Btw. Pamiętam jak jakoś dwa tyg przed ostatnim odcinkiem Gry o Tron, na angielskiej stronce wśród masy teorii na temat zakończenia, trafiłem na jeden komentarz który opisywał punkt po punkcie cały ostatni epizod, i mimo że
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Szuruburu102 to uniknięcie rajskiego, wszystko zmieniło, nie było jeszcze tego w żadnej edycji. Także pewnie odpada jedna laska i wchodzi dwóch facetów w kolejnym tygodniu.
  • Odpowiedz
@avirant: co prawda to prawda :) Uciszałam każdego, kto chciał mi powiedzieć, co będzie w Grze. Trup ścielił się gęsto ;) Mimo podejrzeń przyjemnie było nie wiedzieć.
  • Odpowiedz
@MajaF1: No ja czytałem książki przed serialem, a potem masę teorii które były bardzo fajne, więc spoilery nie były mi aż tak strasznem bo się z nimi oswoiłem znając książki, jednak zakończenie i dużo rzeczy to była wielka niewiadoma. Podobno Martin tak się #!$%@?ł, że powiedział że zmieni zakończenie i dużo innych wątków, bo widzowie go za szybko rozgryźli i przewidzieli np. kim jest Jon Snow i że przeżyje. A ten
  • Odpowiedz
@avirant: Ród Smoka oglądam z przyjemnością, choć Gra podobała mi się bardziej. Też czytałam książki, nie przeszkadzało mi to, porównywałam sobie. Lubię takie klimaty. Szkoda, że w Polsce nie ma pieniędzy, by zrobić taką Grę, Hobbita czy Władcę pierścieni.
  • Odpowiedz