Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +554
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
matixrr +466
Mircy jak to jest z wymianą baterii w iphonach ?
Pacjent XR
Jeśli wymienie na nieorginalną baterie to telefon będzie działał w jakimś wolniejszym trybie ?
Orginalne ogniwa bez programowania również będą miały ten problem ?
Przy nieoryginalnej baterii telefon będzie jęczał, że nieoryginalna część w menu baterii. Oryginalnej nie dostaniesz na rynku, nieważne jak bardzo sprzedawca na allegro się będzie zarzekał
Rozumiem, że W tym wypadku problem leży po stronie serwisu, który nie posiada odpowiednich narzędzi ?
Taka fajna polityka firmy.
@gibonxxl: problem polega na tym że Janusz chce ci wrzucić chińska baterie i zapewne skasować jak za oryginał, idź do autoryzowanego serwisu i po problemie