Od @faramka przyszła paczka z książką Michała Śmielaka „Pomruk” (jeszcze nie zacząłem czytać, ale z pewnością niedługo się zabiorę - Bieszczady to bardzo bliskie mi miejsce, pochodzę z okolic :) oraz makramą-zakładką! (kom) Super sprawa, bardzo dziękuję i polecam Mirabelkę. XD
Od Wykopu zaś paczka z workiem-plecakiem, kubkiem termicznym, pocztówką i słodyczami! Inspekcja pod okiem dziwnej #koteknasa :) Sprawdziłem też sam - jadalne i nietrujące!
Dziękuję wszystkim za zabawę i polecam się na przyszłość XD
#kosmos #polska #technologia #rakiety widok ziemi z perspektywy pokladu rakiety Bursztyn 2K podczas ostatniego testu. Oficjalnie udalo sie doleciec na wysokosc 101 km
Trochę mi zeszło, ale musicie wybaczyć :D
Chciałem się pochwalić wygranymi w #mirkowyzwanie!
Od @faramka przyszła paczka z książką Michała Śmielaka „Pomruk” (jeszcze nie zacząłem czytać, ale z pewnością niedługo się zabiorę - Bieszczady to bardzo bliskie mi miejsce, pochodzę z okolic :) oraz makramą-zakładką! (kom) Super sprawa, bardzo dziękuję i polecam Mirabelkę. XD
Od Wykopu zaś paczka z workiem-plecakiem, kubkiem termicznym, pocztówką i słodyczami! Inspekcja pod okiem dziwnej #koteknasa :) Sprawdziłem też sam - jadalne i nietrujące!
Dziękuję wszystkim za zabawę i polecam się na przyszłość XD
@Sandrinia: no, no, wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@faramka: pewnie! Ale nie daję, bo Nasa popsuje i wymemła ᄽ
@Sandrinia: XDD
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Zgrywajac_twardziela: może @Sandrinia: zauważyła, że tagujemy tego samego czarnego kota o imieniu Nasa. :D