#anonimowemirkowyznania Cześć, chciałbym zainteresować się #bukmacherka Mam kilka pytań 1.Jaki buk? Wiadomo, najlepiej się nie ograniczać, ale mam na myśli po prostu takiego pierwszego, pierwszego bukmachera, z fajnymi bonusami na niski depozyt, przyjaznym dla zielonych UI czy ch8j wie jeszcze z czym xD 2. Czy kursy są bardzo zróżnicowane ze względu na sport? Jeżeli tak, to jakie sporty mają najbardziej korzystne kursy? 3. Czy istnieją jakieś systemy czy wzorce gry? Które uważacie za najbardziej skuteczne? 4. Słyszałem o czymś takim jak kupon łączony. Ile maksymalnie zakładów mieści? Czy na takich kuponach można uzyskać trzycyfrowy mnożnik? 5. Macie jakieś poradniki czysto nt. dysponowania bankrollem?
To tyle/ Wszystkim ludziom dobrej woli wiatr w żagle, dzięki.
@AnonimoweMirkoWyznania: 1. Znaleźć jakiegoś z fajnym bonusem na start, nie bardzo się znam bo używałem tylko sts, całkiem przyjemny dla zielonych (ale ludzie narzekają, że kursy czasem niższe niż na innych bukach) 2. Wydaje mi się, że im bardziej niszowy sport, tym bardziej niekorzystne kursy. Oczywiście jak ktoś się zna na jakiejś niszy, to dla niego nadal będą korzystne, bo będzie przewidywać wyniki lepiej. Z reguly zdarzenie 50/50 ma kurs około
Szukam adresu i telefonu do @Karakan2540 za podanie prawdziwych płacę 500. Jest z #wroclaw Siedzi na tagach #siatkowka i #famemma Jak ktos ma, zapraszam na priv, dogadamy szczegóły
Cześć, chciałbym zainteresować się #bukmacherka
Mam kilka pytań
1.Jaki buk? Wiadomo, najlepiej się nie ograniczać, ale mam na myśli po prostu takiego pierwszego, pierwszego bukmachera, z fajnymi bonusami na niski depozyt, przyjaznym dla zielonych UI czy ch8j wie jeszcze z czym xD
2. Czy kursy są bardzo zróżnicowane ze względu na sport? Jeżeli tak, to jakie sporty mają najbardziej korzystne kursy?
3. Czy istnieją jakieś systemy czy wzorce gry? Które uważacie za najbardziej skuteczne?
4. Słyszałem o czymś takim jak kupon łączony. Ile maksymalnie zakładów mieści? Czy na takich kuponach można uzyskać trzycyfrowy mnożnik?
5. Macie jakieś poradniki czysto nt. dysponowania bankrollem?
To tyle/ Wszystkim ludziom dobrej woli wiatr w żagle, dzięki.
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6317c354ca8dcba1dc1ba544
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: nie, kurs zależy tylko i wyłącznie o prawdopodobieństwa wystąpienia zdarzenia
1. Znaleźć jakiegoś z fajnym bonusem na start, nie bardzo się znam bo używałem tylko sts, całkiem przyjemny dla zielonych (ale ludzie narzekają, że kursy czasem niższe niż na innych bukach)
2. Wydaje mi się, że im bardziej niszowy sport, tym bardziej niekorzystne kursy. Oczywiście jak ktoś się zna na jakiejś niszy, to dla niego nadal będą korzystne, bo będzie przewidywać wyniki lepiej. Z reguly zdarzenie 50/50 ma kurs około