boże, po co, każdego roku, słuchać tych samych, nudnych piosenek, które każdy ma komputerze i w szafce ojca, i które w tym rankingu są praktycznie w tej samej kolejności?
@Angel_of_death: ale ja tylko pytam gdzie tu logika? w każdej chwili możesz sobie włączyć absolutnie każdą pozycję z tej listy, a siedzisz i w przerwasz między utworami słuchasz prezenterki która ma wadę wymowy
@Angel_of_death: myślałam, że ta babka z wadą wymowy też przez jakiś czas to prowadzi. nie zmienia to faktu, że i tak możesz sobie włączyć wszystko z tej listy w każdej chwili.
@Im_from_alaska: Za pierwszym razem wydało mi się to spoko pomysłem, a potem kurde, tam się nic nie zmienia. I na domiar złego puszczają Come, rozplywajac się w zachwytach jaka to super muza.
@gaska: o wiele lepszym pomysłem byłoby robienie podsumowanie ubiegłego roku, albo robienie takich list co 5 albo 10 lat. wtedy ta lista byłaby dynamiczna, a tak te same smęty lecą. no tak, i ta coma - z całym szacunkiem, ale słuchacze comy są targetem trójki (bo przecież popowego gówna nie wypada słuchać), jakby nie patrzeć
#topwszechczasow #trojka
@Im_from_alaska: przecież zawsze robią podsumowania poprzedniego roku w oparciu o wyniki LP3