Wpis z mikrobloga

Oo kurka mać, megalomania Atorka sięga zenitu, oglądam ocenianie konferencji Morawieckiego i Atorek wyskakuje z wykształceniem premiera że historyk i dodaję że on do historyków nie ma jak wykonują pracę historyka a nie jak Morawiecki, potem dodaje że ludzie którzy kończyli, ekonomię i uwaga marketing i zarządzenia ludzie po tych studiach powinni być premierami, a zgadnijcie co Atorek kończył( ͡° ͜ʖ ͡°), jemu brzuch zmalał ale Ego to już #!$%@?ło poza skalę

Próbowałem oglądać o Tajnym planie Putina, ale początek z jego ja,ja, ja przewidziałem, mówiłem sprawiło że nie dałem rady tego dalej oglądać.

Ten czlowiek jest żywa definicją narcyzmu, egocentryzmu i innych negatywnych cen sprzyjających socjopatom (mam wrażenie, że on jest socjopata wbrew temu jaka rolę przyjmuje na filmikach)
#ator #wideoprezentacje
  • 5
  • Odpowiedz
@maxer1892: ator to uosobienie 7 grzechów głównych kościoła katolickiego:

pycha - JESTEM NAJMĄDRZEJSZY, PREZYDENCI ŚWIATA OGLĄDAJĄ MOJE FILMY
chciwość - filmy rozciągnięte do granic możliwości żeby dużo reklam wrzucić
nieczystość - ( ͡° ͜ʖ ͡°). aczkolwiek chodzi tu o nieczystość seksualną, pod tym względem akurat atorek grzechu nie ma xD
zazdrość - do dziś ból dupy o gimpera, o jego fejm i pieniądze
łakomstwo - ( ͡
  • Odpowiedz
@maxer1892: Ja bym się pokusił o inną analize psychologiczną tego typa: wg. mnie jest zwyklą zakompleksioną #!$%@?ą ktora była pomiatana w życiu realnym a dzięki internetowi wreszcie ktoś się z nim liczy i teraz w ten sposob kompensuje sobie lata bycia pomiatanym. Serio, ten typ wydaje mi się gościem który mimo tuszy zacznie #!$%@?ć jak maratończyk gdy tylko ktoś na ulicy podejdzie do niego i krzyknie 'BUUU'
  • Odpowiedz
@yahoomlody: co do nieczystości to zdarzyło się Atorkowi pochwalić, że na studiach, gdy jeszcze nie był ze swoją obecną żoną to zdarzyło się przespać z kobietami. Na ile to prawda to nie wiem, ale taki zupełnie czysty wielce katolik to nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Counter-Cz3si0: no no, na pewno. pamiętam całą jego serię jak poderwać przyjaciółkę i tego typu bzdury, atorek rasowy erosoman gawędziarz

i taki gigaczad na pewno wziąłby ślub z typiarą której bez powodu na filmach nie pokazuje xD
  • Odpowiedz