Aktywne Wpisy
LamajHarma +94
NAJLEPSZY W HISTORII!! Wykopki sobie mogą szczekać. Złoto będzie Jego
#mecz
#mecz
DrCieplak +64
Przypominam że Słowenia to kraj wielkości Podkarpacia i zaszedł dalej niż 40-milionowa potęga futbolu #mecz
Podsumójmy: Typ janwie związany z konfą i ruchem narodowy. L3stko: A BO TO NIE BYŁA PRAWDZIWA KONFEDERACJA ZNALEZISKO TO KUAMSTWO.
I weź tu tydkutuj z takim co sraczki dostaje. Taki Jabłonowski np też nie ejst z konfy a Braun się za nim po sądach stawia, zaprasza na spotkania, sam występuje na ich spotkania. Szkoda strzępić ryja.
Jak tu w ogóle lolnościowców z k0nfederacji brać na poważnie? Nawet za moich czasów bycia kucem korwinowcy nie byli aż tak głupi. Odkąd się korwin skleił z ruchem narodowym to mam wrażenie, że nie tylko korwin stał się głupszy ale rój zergów korwinoida zyskał tak samo ten słynny gwóźdź wbity w mózg narodowców jako artefakt.
#neurpa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka
Powiecie może, że przecież pisze na Twitterze albo widać go w telewizji. Ale czy na pewno? Wszystkie jego Twitty są kompilacją losowych zlepków programu KORWiNA i Narodowców. Ten twór nie wyraził nigdy żadnej oryginalnej myśli, która nie byłaby już w pewien sposób przeżutym materiałem propagandowym swojej partii. Wizerunek w TV? A co to za problem go wygenerować albo wstawić potem?
A może ktoś go widział na żywo? Ja nie. Nie znam też nikogo kto widziałby polityka Konfederacji na żywo. Dlaczego? Bo on po prostu nie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@L3stko: wszędzie spiski.
Okazuje się że debilne fikołkowanie na poziomie volkiego to cecha współna k0nfiarzy.
Wytryniaj z mojego posta. Wracaj sobie tam do swojej bezpiecznej bańki, w której mało komu dajesz się wypowiedzieć snow flaku. I nie wołaj mnie do swoich gównopostów jak się tak bardzo boisz krytyki k0nfederacki klaunie.