Wpis z mikrobloga

Weź ktoś zawołaj tego dzbana @L3stko bo k0nfiarz mnie woła jednocześnie nie dając się wypowiedzieć lolnościowiec. Wrzucił mnie na czrrno bo mu napisałem, że w jednym wpisie "zrobił z siebie głupka" co potwierdza to fakt, że się popłakał i wpis skasował jak została nim wytarta podłoga w tamtym wpisie.

Podsumójmy: Typ janwie związany z konfą i ruchem narodowy. L3stko: A BO TO NIE BYŁA PRAWDZIWA KONFEDERACJA ZNALEZISKO TO KUAMSTWO.

I weź tu tydkutuj z takim co sraczki dostaje. Taki Jabłonowski np też nie ejst z konfy a Braun się za nim po sądach stawia, zaprasza na spotkania, sam występuje na ich spotkania. Szkoda strzępić ryja.

Jak tu w ogóle lolnościowców z k0nfederacji brać na poważnie? Nawet za moich czasów bycia kucem korwinowcy nie byli aż tak głupi. Odkąd się korwin skleił z ruchem narodowym to mam wrażenie, że nie tylko korwin stał się głupszy ale rój zergów korwinoida zyskał tak samo ten słynny gwóźdź wbity w mózg narodowców jako artefakt.

#neurpa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka
Kryspin013 - Weź ktoś zawołaj tego dzbana @L3stko bo k0nfiarz mnie woła jednocześnie ...

źródło: comment_1660840700mKHzScW29AaQTfWA4CfJtM.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Polityk Konfederacji nie istnieje. To znaczy istnieje, ale nie jest człowiekiem. Wizerunek polityka Konfederacji został wygenerowany przez sieć neuronową na podstawie analizy kilkunastu tysięcy twarzy przeciętnego prawka. Reprezentuje coś w rodzaju pyscho-prawaka.

Powiecie może, że przecież pisze na Twitterze albo widać go w telewizji. Ale czy na pewno? Wszystkie jego Twitty są kompilacją losowych zlepków programu KORWiNA i Narodowców. Ten twór nie wyraził nigdy żadnej oryginalnej myśli, która nie byłaby już w pewien sposób przeżutym materiałem propagandowym swojej partii. Wizerunek w TV? A co to za problem go wygenerować albo wstawić potem?

A może ktoś go widział na żywo? Ja nie. Nie znam też nikogo kto widziałby polityka Konfederacji na żywo. Dlaczego? Bo on po prostu nie
  • Odpowiedz
Pismo napisał anonimowy - jak to określili - sympatyk Konfederacji. Nie zdziwiłbym się, gdyby to organizatorzy chcieli zrobić trochę szumu.

@L3stko: wszędzie spiski.

Okazuje się, że brak umiejętności czytania ze zrozumieniem to cecha wspólna neur0pków xD

Okazuje się że debilne fikołkowanie na poziomie volkiego to cecha współna k0nfiarzy.
  • Odpowiedz