Wpis z mikrobloga

Porsche Red Bull Racing - pasuje idealnie ( )

Nie mogę się już doczekać tej dominacji holenderskiego Seby oraz nędzy i męki brytyjskiej mafii z crofty i buxtonem na czele ( ͡º ͜ʖ͡º)
#f1
  • 8
  • Odpowiedz
@chianski:

Nędza będzie dla wszystkich fanów F1

No jednak jestem skłonny się założyć, że np. kibice F1 z Holandii nie będą narzekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na tej samej zasadzie jak dla nas dominacja merca i oponiarza była męką, a brytyjski fani świętowali.
No to teraz pora, żeby sobie pocierpieli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JacoobCK: W pompce mam brytyjską czy cukrową mafie. Ja chce oglądać każdy wyścig nie wiedząc kto wygra. Na zawiści i nastawieniu „coby somsiad miał gorzej” daleko w życiu się nie da zajechać.
  • Odpowiedz
@chianski: ale dominacja Leclerca I Ferrari by już pewnie nie przeszkadzała co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakby Ferrari po dominujacym sezonie wygrywało tytuł na Monzie to byś narzekał, że masz dosyć dominacji tych czerwonych makaroniarzy? xD
  • Odpowiedz
@JacoobCK: Przeszkadzałaby, za to jeden sezon po 15 latach posuchy by siadł. Nie jestem fanatycznym Tyfusem, tylko jebiacym po głupich jak but Makaroniarzach Tifoso. Ponadto kocham Porsche, ale boje się tego co z robią z F1.
  • Odpowiedz
@chianski: podpisuje się pod tym - zrozumcie, że fani Ferrari to by przygarnęli z 1 mistrzostwo po tych kilkunastu latach posuchy, a w tym roku była na to największa szansa, za rok odjedzie Rb albo merc. Te komentarze typu : "nie przeszkadzało by wam 10 lat dominacji Ferrari" i życzenie Verstappenowi i Rb 10 lat dominacji byle do kopać Mercedesowi to pozostawię bez komentarza, trzeba być nowym fanem, który się wychował
  • Odpowiedz