Aktywne Wpisy
Nutellowa +70
Wypłata po corocznym salary review wpadła, więc #chwalesie że jeszcze chwila i osiągnę 10k netto, nie robiąc nikomu loda w pracy, bo mam szefową zamiast szefa XD A szkoda, bo bym dobiła tej okrągłej sumki ( ͡° ͜ʖ ͡°) #piekloperfekcjonistow
#korposwiat #pracbaza #rozowepaski
#korposwiat #pracbaza #rozowepaski
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ogolnie mam taka sytuacje, ze jestem po rozwodzie (bezgówniakowym), pol roku temu sprzedalem firme, bo byla dobra okazja. W zasadzie kompletnie nic mnie tu nie trzyma, no poza rodzina - ale zakladam, ze bym sobie regularnie przylatywal. Teraz organizuje niby
@adam-photolive: to dawaj, zawijamy sie i lecimy, tylko @Caracas: da namiar na filipinki. A serio, to za gowniaka marzylem o filipinach (ludzie chva robic kariere, kase itp. A ja chvialem mieszkac na plazy na filipinach xD). Troche te rozmyslania to sie nawet wlasnie z tego wziely, ze w zasadzie cale zycie mam w sumie to samo marzenie i nie bardzo wiem, czemu mialbym go nie
Ale ja mam żonę więc odpada. Sporo się nasłuchałem o tym i życie tam wydaje się beztroskie. Oni budują nawet domy nie będąc właścicielami działek xD