Aktywne Wpisy
PanL +24
Panowie..
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
iErdo +998
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
wprost na ziemie i tam się wszystko leje
taka jest kultura sosnowiecka
#odyn
no ale jak coś jest państwowe, czyli niczyje w mniemaniu chamstwa to potem tak jest
Wiecie wykopki, że zdecydowana większość tych pralek nie posiada pompy i to, że wąż jest tak, a nie inaczej gówno znaczy? :D
Nie wiem czy ten sam film ogladalismy, ale tam mieli zbiornik podstawiony pod zlewke.
Rozuniem, ze to tez nie jest dobeze, ale zawsze cos.
Przepraszam Was Panowie, jednak ogladalismy dwa rozne filmy, na tym pierwszym gdy spotyka się z ojcem, brudną wodę zalewają do miski. Nastepny odcinek, macie racje wszysyko w ziemię, blisko jeziora