Wpis z mikrobloga

Z niczym się ostatnio nie użeram w tej grze jak z tą niewidzialnością i maskowaniem czołgów, czegoś tak absurdalnego nie widziałem w żadnej grze. Nie czaje tego systemu, przykładowa sytuacja na jednej mapie, jedzie nas pięciu drogą, wszyscy się chowamy po krzakach przeciwnik widzi tylko mnie i ostrzeliwuje, reszty nie wykrywa, albo jak widzę że jedzie wrogi czołg w linii prostej pod krzak, wiem doskonale, że tam jest, po czym magicznie znika po kilku sekundach przez niepełnosprawność wzrokową czołgistów, albo te absurdalne sytuacje kiedy wiem, że z pod budynku wyjedzie nagle wrogi czołg ale często jest tak, że najpierw on oddaje strzał a dopiero potem go widać zamiast odwrotnie XD No tak #!$%@? systemu nie widziałem jeszcze....

#wot
  • 14
  • Odpowiedz
  • 0
@gRUBYtUczeNko Pytalem czy zdarza mu sie to co bitwe. Nie prosilem o 3 losowe filmy w tym dwa wyciete z kontekstu.
Ale skoro nie rozrozniasz ewentualnych bugow od mechaniki gry to juz twoj problem
  • Odpowiedz
  • 0
@gRUBYtUczeNko Nie wiem, dlaczego dwa wyciete z kontekstu to ty je tu wstawiasz.
Na miescie duchow wyjechal wykryty to i zaczal zbierac.
Na tej duzej mapie ciezko powiedziec, sam tej mapy nie znam.
Na himmelsdorf, wrog nie byl spotowany przez niego to i zniknal. Pisal ci wyzej.

Mogl byc to bug, no ale jak juz pisalem jezeli dla ciebie ewentualny bug i mechanika gry to jest to samo to nie ma o czym
  • Odpowiedz
Na himmelsdorf, wrog nie byl spotowany przez niego to i zniknal. Pisal ci wyzej.

jak patrzysz przez okno w domu, to też ci znikają obiekty? ( ͡° ͜ʖ ͡°) i tym właśnie przykładem mechanika spotowania nie ma nic do ww filmu..
  • Odpowiedz
@gRUBYtUczeNko: Jak piszesz cos do mnie, albo o mnie moglbys przynajmniej oznaczyc.

czy piszesz by coś napisać?

A ty?
Facet jasno napisal ze nie rozumie tego systemu spotowania, ktos wrzucil mu film ktory to
  • Odpowiedz