Aktywne Wpisy

EarpMIToR +4

Glonojad69 +1
#blackpill #przegryw #wychodzimyzprzegrywu
naprawdę nie chcę już się użalać, mam dziewczynę więc to już pół sukcesu, ale mam dosyć upadlania się.
Chcę mieć w końcu wysoką samoocenę i być pewnym siebie, więc dajcie mi jakieś prawdziwe rady jak poprawić wygląd i być obiektywnie ładnym, tak żeby ludzie to zauważali.
Tu macie moje zdjęcie, nie oceniajcie go, tylko moją urodę
naprawdę nie chcę już się użalać, mam dziewczynę więc to już pół sukcesu, ale mam dosyć upadlania się.
Chcę mieć w końcu wysoką samoocenę i być pewnym siebie, więc dajcie mi jakieś prawdziwe rady jak poprawić wygląd i być obiektywnie ładnym, tak żeby ludzie to zauważali.
Tu macie moje zdjęcie, nie oceniajcie go, tylko moją urodę

Przedstawienie nowej kosiarki do SiGa, nowa broń US Army - M250.
Lufa z minimi wytrzymuje jakies 15k cykli. M240 podobnie. Duzo zalezy od intensywnosci uzycia, w warunkach W te wartosci leca na pysk. Nie wiem jakie wartosci byly wowczas wymagane przy przetargu na nowy KM.
Waracajac do nowej kosiarki. Mysle ze mogli zejsc z wytrzymaloscia celujac w niska mase calosci. Technologie wyrobu calosci i/lub chromowania przewodu lufy juz sie dopracuje w linii.
Wg praktykow pracujacych z GPMG na codzien jest to okolo 15k cykli w warunkach P. Pozniej lufa jedzie na przetop.
https://mha.gov.in › sites › filesPDF
QRS GPMG-290812.pdf - Ministry of Home Affairs
Hinduska armia zaklada 20k minimum. W brytyjskich warunkach garnizonowych lufa z 15k nalotu jest oznaczana szprejem i konczy swoj zywot na szkoleniach ze slepakami.
Dopytalem. Racje masz i ja tez w sumie.
Wytrzyma wiecej. Tyle ze na slabszym MOA, a celowniczy kaemu (przynajmniej w 3 PARA, nie wiem jak w innych jednostkach) strzela na zaliczenie na skupienie a nie na samo polozenie celu. Stad ta polityka, dlatego lufy z takim nalotem ida na emeryture.
Typ sam zaznaczyl ze te 15k to #instytutdanychzdupy , nikt tego specjalnie nie liczy, zbyt duzo zmiennych (o intensywnosc prowadzenia ognia sie rozchodzi). Lufy na emeryture sa kwalifikowane podczas zerowania calego kaemu. Jak celowniczemu nie pasuje to po prostu zglasza sie po nowa do zbrojmistrza. Czasem jest od reki, czasem trzeba czekac i na zaliczenie pizgac z pozyczonej broni.
Pozdro z emi mirku i dobrej nocy
Sorry za spam ale typ mi dopisal ze szczegolami, racje masz.
Lufa do GPMG wytrzymuje wincyj, na pojazdach te karabiny maszynowe robia zdecydowanie wiekszy nalot. U niego na jednostce z racji specyfiki ze sluzby, doborowy pulk spadochronowy (elitarne regimenty, z selekcja, podobnie Royal Marines) karabin maszynowy po prostu musi byc celny. Realia pola walki lekkiej piechoty ktora zawsze jest bardzo daleko od domu.