Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy mój facet to sknera?
Jesteśmy ze sobą 5 lat. Ja mam swoją firmę a on jest lekarzem. A on ciągle jeździ Renault Megane z 2008 roku... Jest już lekarzem 7 lat (po specce), nie zarabia malo, mamy juz kupione mieszkanie (tzn. splacamy je) a on ciągle jeździ tym samym autem i to nieco wiekowym i niebezpiecznym? On sam mowi, ze lubi to auto, wlozyl w niego duzo pieniedzy
Czy mój facet to sknera?
Jesteśmy ze sobą 5 lat. Ja mam swoją firmę a on jest lekarzem. A on ciągle jeździ Renault Megane z 2008 roku... Jest już lekarzem 7 lat (po specce), nie zarabia malo, mamy juz kupione mieszkanie (tzn. splacamy je) a on ciągle jeździ tym samym autem i to nieco wiekowym i niebezpiecznym? On sam mowi, ze lubi to auto, wlozyl w niego duzo pieniedzy
xena_x +9
W szkole zawsze dobrze się uczyłam, czerwone paski na świadectwie,
jestem katoliczką, która nie chodzi na imprezy, nie liżę się z przypadkowymi typami których znam 2 miesiące. Czekam do ślubu. Zarabiam dużo powyżej średniej krajowej, ale i tak mniej niż celebrytki z Instagrama które wykupują mieszkania przy morzu w Hiszpanii.
I co z tego mam? Gówno. Linkiewicz ma lepszą karierę ode mnie, patusiara, która zasłynęła z tego że wyciekł jej film w
jestem katoliczką, która nie chodzi na imprezy, nie liżę się z przypadkowymi typami których znam 2 miesiące. Czekam do ślubu. Zarabiam dużo powyżej średniej krajowej, ale i tak mniej niż celebrytki z Instagrama które wykupują mieszkania przy morzu w Hiszpanii.
I co z tego mam? Gówno. Linkiewicz ma lepszą karierę ode mnie, patusiara, która zasłynęła z tego że wyciekł jej film w
Chociaż z drugiej strony czego się spodziewać kiedy połowa narodu to nosacze skaczące z radości kiedy sąsiad sobie Passata rozwali. A potem wiadomo, kościółek, piwko i telewizorek - przed snem paciorek i powtórka.
#ukraina
Idealne podsumowanie polaczkow
Komentarz usunięty przez moderatora
Nigdzie nie powiedziałem nic o byciu mądrym człowiekiem. A szydzić mogę jeśli ktoś wierzy że wybuchy są działaniem żołnierzy czy agentów NATO
Komentarz usunięty przez moderatora
A Ukrainą walczy z krajem, który w naszej historii zrobił zdecydowanie więcej złego, bo może Ci to umknęło.
Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym
@Big_Salceson: Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nikt nie musi nic przypominać, bo na Ukrainie dalej trwa kult tych zbrodniarzy sprzed 80 lat. Powtórzę:
Gdyby Ukraina przestała wybielać i gloryfikować zbrodniarzy, to ten temat praktycznie by nie istniał
O
@Big_Salceson: o widać opisujesz swoją rodzinę ... pozdrowienia z 500+
Oczywiście jeśli potrafisz czytać
Niestety osobiście nic na to nie poradzę
¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tu kończę dyskusję, ale dobry bait bo musiałem przewinąć kawałek wykopu.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu