Aktywne Wpisy

Codon +130
#gielda #portfelgrubasa nowe ATH w USD, Nvidie wywaliło poza ekran top zysków, co tu się odwala to ja już nie mam pojęcia.
Mój nowy piesek to straszny żarłok, ale z portfelem ostatnio nawet nie ma szans.
Trochę się obawiam, że powoli wchodzimy w przegrzanie hossy i pewnie najpierw zobaczę 1.5M, niż 2M, ale pozostaję optymistą.
Mój nowy piesek to straszny żarłok, ale z portfelem ostatnio nawet nie ma szans.
Trochę się obawiam, że powoli wchodzimy w przegrzanie hossy i pewnie najpierw zobaczę 1.5M, niż 2M, ale pozostaję optymistą.
źródło: IMG_0156
Pobierz
mmm_MMM +499
Znikam z terminarzami na jakiś czas. Zmarła bliska mi osoba, nie będę miał siły tu wchodzić. (╥﹏╥)
Jeśli jesteście wierzący to pomódlcie się proszę za nią.
#mmmecz
Jeśli jesteście wierzący to pomódlcie się proszę za nią.
#mmmecz

bullish as fuck, Ryan wie co robi, usuwa zgniłe jabłka żeby firma mogła w końcu zacząć zarabiać
#gme
All,
Change will be a constant as we evolve our commerce business and launch new products through our blockchain group. After investing heavily in personnel, technology, inventory and supply chain infrastructure over the past 18 months, our focus is on achieving sustained profitability. This means eliminating excess costs and operating with an intense owner’s mentality. Everyone in the organization