#anonimowemirkowyznania Hej Mirki i Mirabelki. Od dłuższego czasu mam problem otóż nic nie sprawia mi przyjemności. Rozmowa z ludźmi mnie nudzi a po chwili denerwuje, oglądanie filmów które kiedyś było dla mnie przyjemne jest po prostu nudne, dziewczyny stały się dla mnie brzydkie po prostu jakbym się nimi brzydził. Kompletnie nic nie daje mi radości w dodatku świat w którym żyje wydaje mi się nierealny, wszystko jest dziwne jakbym żył w symulacji. Nie umiem się na niczym skupić i mam myśli samobójcze. Czy po prostu z wiekiem tak jest czy mam jakiś problem? Dodam że kiedyś tak nie miałem. #pytanie #pytaniedoeksperta
@AnonimoweMirkoWyznania: Powiedziałbym że witamy w dorosłości ale że pojawiły się myśli samobójcze to zachęcam do wizyty u psychologa i psychiatry. (ʘ‿ʘ)
Hej Mirki i Mirabelki. Od dłuższego czasu mam problem otóż nic nie sprawia mi przyjemności. Rozmowa z ludźmi mnie nudzi a po chwili denerwuje, oglądanie filmów które kiedyś było dla mnie przyjemne jest po prostu nudne, dziewczyny stały się dla mnie brzydkie po prostu jakbym się nimi brzydził. Kompletnie nic nie daje mi radości w dodatku świat w którym żyje wydaje mi się nierealny, wszystko jest dziwne jakbym żył w symulacji. Nie umiem się na niczym skupić i mam myśli samobójcze. Czy po prostu z wiekiem tak jest czy mam jakiś problem? Dodam że kiedyś tak nie miałem. #pytanie #pytaniedoeksperta
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62aa372526ed685b1638df5d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez autora