Aktywne Wpisy

MarcelinaM85 +1121

ChosennOne +53
#divyzwykopem
Po przerobieniu kilkudziesięciu wizyt na divach i kilkunastu pań, naszły mnie takie przemyślenia z dupy:
1. Nigdy nie stworzę rodziny, bo się do tego nie nadaje, takie życie nie jest dla mnie, nie na mój charakter, po prostu nie jestem takim człowiekiem i nie taka będzie moja historia życia.
2. Chciałbym mieć żonę, ale tylko rano i wieczorem + wspólne wyjazdy (nie chodzi o ruchanie), przez większość dnia jest mi niepotrzebna
Po przerobieniu kilkudziesięciu wizyt na divach i kilkunastu pań, naszły mnie takie przemyślenia z dupy:
1. Nigdy nie stworzę rodziny, bo się do tego nie nadaje, takie życie nie jest dla mnie, nie na mój charakter, po prostu nie jestem takim człowiekiem i nie taka będzie moja historia życia.
2. Chciałbym mieć żonę, ale tylko rano i wieczorem + wspólne wyjazdy (nie chodzi o ruchanie), przez większość dnia jest mi niepotrzebna
Naprawdę nie mogli zostawić tej opcji tylko dla zewnętrznych monitorów?
#macos #apple
Przyzwyczaiłem się już trochę do tego efektu, ale za każdym razem jak popracuję trochę na wewnętrznym ekranie i potem patrzę na monitor zewnętrzny to moje oczy krwawią.
MSI PS341WU
LG 34WK95U
Oba mają rozdzielczość 5k2k, co przy 34' daje DPI około 160 czyli tyle co 4k 27'.
Ale nie kupisz ich, bo nie są nigdzie dostępne xD Sam poluje na nie już jakiś czas, pytam w sklepach o dostępność, ale nigdzie nie dostałem odpowiedzi sugerującej że mają wrócić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@szczurek_87: Nie, na 4k jest spoko. Ale na 1080p na tekst nie da się patrzeć :P