Wpis z mikrobloga

jakieś zapalenie mieszka włosowego się zrobiło to sobie diwa poczeka na wizyte na $$$ a takto standardowo by było, bez żadnych lodów bambino tylko stercząca armatka oparta o czoło i żucie kulek na sam połysk aż mi się znudzi potem ustawienie sralnika w odpowiednią pozycję na cel biorąc oko saurona i ładujemy ile wlezie mocno obijając kulkami o pochwe aż do strzału z armaty w kalosza, uśmiechnięta pani i ja zadowoleni wypieszczeni każdy idzie w swoją stronę czyli można się fajnie bawić w życiu i to bez narkotyków #divyzwykopem
ymkzz - jakieś zapalenie mieszka włosowego się zrobiło to sobie diwa poczeka na wizyt...

źródło: comment_1654014266JnvdLOgYBETBS0z4SBUTCx.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Koscieey: ludzie bez empatii ogólnie mało potrzebują i nastawieni są na zysk, w każdym znaczeniu tego słowa, orgazm jest zyskiem, oszukanie kogoś jest zyskiem. Smutna sprawa. Nie wciskaj ludziom, że nie ma czegoś takiego jak związek, uczycie i miłość. Sam sobie żyj w tym świecie zysków
  • Odpowiedz
@Axim: Nie mówię , że nie ma , tylko , że mi to niepotrzebne . Orgazm nie jest zyskiem , tylko przyjemnością . Nie narzucaj innym swojego wypaczonego światopoglądu , normiku . Żyj dalej w swojej bańce ułudy , ale prędzej czy później ona pęknie i będziesz płakał na tagu #przegryw .
  • Odpowiedz
@Axim: No jak jesteś z jedną typiarą całe życie to na pewno w #!$%@? wiesz xD Wiem , tyle ile wiem , nie potrzebuję w tym utwierdzać niedorozwiniętego umysłowo randoma z internetu . Zajmij się swoim życiem a nie prawisz innym te kocopoły .
  • Odpowiedz