Wpis z mikrobloga

Odnoszę wrażenie że większość tych fanów żmijów chciałaby aby skoczki ogłosili taką decyzję: my odpadamy, miłość jest najważniejsza, i bla bla....dla mnie to była ich strategia , myśleli że są nie do tknięcia, ale też Laura mówiła o tym że ma mega słaby kontakt ze żmiją , miała wywalić koleżanki? Ze Zdzirową się lubi i Wixonową.... już wcześniej powinni zrobić taki ruch i pokazać prawdziwą twarz Żmijowatego Jeya
#hotelparadise
  • 4
@Aurelia2021: No niestety sprawę na pewno zepsuła Zmija, gdyby Jay był z inną partnerką...np Oliwią lub Wiki, a nawet Mariką - final byłby pewniejszy. To Zmija odsuwała go skutecznie od tych dziewczyn, a potem też od grupy. Gdyby zrobiła choć trochę w celu posiadania poprawnej relacji z Laura i Grzesiem, raczej nie typowaliby ich. A prawda jest taka, że akurat tą parę traktowała jak powietrze. Co do demokracji ...NIKT nie pomógł
@Aurelia2021 wydaje mi się że znając zagrywki produkcji. Wcześniejsze odpulenie Zmijowiska stanowiło ryzyko ich rychłego powrotu i zemsty :) to był idealny 'bezpieczny' moment. Poza tym argumentacja też była słuszna. Niepotrzebne było to #!$%@? podczas ich pakowania i chęć przytulania się. No mercy - w przypadku wygranej żmije też by #!$%@? kogoś bez mrugnięcia...
A poza tym ogromna racja: gdyby Dżej Dżej był z bardziej 'pozytywna postacią ' zdecydowanie miałby większe szanse
@Moje12323: Gdyby Jay był z kimkolwiek to i tak by był cichym chvjem i rozgrywał by wszystko tak samo. Przestańcie w końcu typa tłumaczyć każdy odpowiada za siebie nikt go siła z Eliza nie trzymał sam wolał z nią być a nawet się szyderczo uśmiechał jak ona dowalała komuś jazdy, przy sytuacji z Karolina i Klaudia prawie nie wybuchnął śmiechem taki był dumny z niej. On nie jest tym na jakiego