Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 56
@Boxcutter: ale to jest kretyńskie i nieśmieszne. W dodatku tak głupie ze mozna sie nabrać. Nie dziwie sie mu ze sie #!$%@?ł.

Naprawde to robienie fejków ze wszystkiego jest #!$%@?.

Stara ci zmarła.

Haha zartowałem. No #!$%@? boki zrywać panie Drozda.
  • Odpowiedz
@grzegorz88: nie, bo jeszcze nic głupiego sam nie zrobił. I jeszcze nie jest celebrytą, narazie ekspertuje.
Będzie widać jak tę granicę przekroczy - bo stanie się to właśnie wtedy, kiedy zrobi coś głupiego.
  • Odpowiedz
@fanmarcinamillera:
Mógłby być trochę skromniejszy gdy przedstawia się jako pisarz. Po tym jak składa zdania i używa nieadekwatnych słów widać, że 50% książki pisze osoba lub dział odpowiedzialny za korektę.
  • Odpowiedz
  • 2
@grzegorz88: bardziej chodziło mi o pewne konsekwencje ewentualnej konfrontacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) a nie że chroni go bycie w kaście, chociaż weteranom należy się szacunek, o ile nie jest zjebem jak jakiś ruski bandyta
  • Odpowiedz
bardziej chodziło mi o pewne konsekwencje ewentualnej konfrontacji

@beerman: no no, bo to dzika Polska lat 90, gdzie gangusy robią co chcą w biały dzień. Przeczytałeś jego książkę/ki? Ja mam w domu "Zatoka, Grom na wodach zatoki perskiej" czy coś. (kupione na wyprzedaży w Biedronce). Gość jest prostym orzeszkiem, zwykłym operatorem a nie inteligentem potrafiącym wyciągnąć dane osobowe od kogoś. Czytając pastę i wspominając "zatokę" byłem pewien, że pasta to
  • Odpowiedz
  • 1
@grzegorz88: ta gadaj zdrów, byle Jaglak parę lat temu znalazł łebka co cisnął bekę z jego córki, a o bycie inteligentem też bym go nie osądzał. Co do tej książki nie czytałem.
  • Odpowiedz
ta gadaj zdrów

@beerman: przeczytaj jakąkolwiek jego książkę. Gdyby nie pomoc przy redagowaniu, to wyglądałoby by to na podobny wpis jak ten do bechatki. Niespójny, z błędami. Uważam, że naval dobrze sobie radzi w stresie z bronią ale tutaj pokazał, że jest zwykłym trepem.
  • Odpowiedz