Aktywne Wpisy
Sweet-Jesus +322
Spuchaczu +36
Ja #!$%@? ciągle ta sama historia. Jak nie wyspa węży, albo babcia strąciła drona słoikiem i wytruła pierogami pół ruskiego batalionu, to teraz ukraincy opanowali 20 km jakiegoś stepu i zaś wielkie walenie konia na wykopie, bo ruscy nawet u siebie nie są pierwszą armią.
Tylko za chwilę ruscy znowu #!$%@?ą z powietrza pół jakiegoś ukrainskiego miasta i znowu będzie skamlenie że kacapskie czołgi będą pojutrze pod Lizboną, jak dziadek klozetowy nie
Tylko za chwilę ruscy znowu #!$%@?ą z powietrza pół jakiegoś ukrainskiego miasta i znowu będzie skamlenie że kacapskie czołgi będą pojutrze pod Lizboną, jak dziadek klozetowy nie
Pragnę wejść w posiadanie miksera/kontrolera by móc nauczyć się robic skrecze i ewentualnie wykorzystywać ten sprzęt do wystąpień na żywo. Czy Numark jest o wiele gorszy od Pioneera? Bo widzę, że nieraz bywają o połowę nawet tańsze. Jak się ma do tych dwóch marek Kruger&Matz? Bo tez widziałem spoko kontroler za niewielkie pinionszki. Ma ktoś taką zabawkę, poleciłby coś do 600 zł dla początkującego?
#muzyka
Równie dobrze możesz iść
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
edit: mam na mysli kontroler podobny do tego ze zdjecia
@moonraker a na czym polega różnica w jakości? Czas reakcji, nie wiem, wykonanie, spasowanie, wytrzymałość..?
@fyihyd dlaczego?
@SlenderCzester: nie wiem jak z czasem reakcji, może się zdarzyć, że chińczyk wsadzi nowszy procesor i będzie nawet szybszy, ale już reszta czyli właśnie wykonanie spasowanie czy wytrzymałość u chińczyka będzie kuleć