Wpis z mikrobloga

@Loczus: słaby przykład i porównanie bo Chaos Theory jak i Conviction bardzo mi się podobały a to drugie nawet bardziej przez fabułę i klimat. Grałem w wiele GR i wiem jakie to było kiedyś i jakie jest teraz, podobało mi się wtedy i teraz.
@Loczus: @Liquid_Snake: wystarczy stawiać sobie samemu jakieś wymagania. Korzystanie z tego konieczne nie jest, a kiedy jest 7-8 typków na danym obszarze to można świetne combo zrobić. Do dziś pamiętam sytuację po wyjściu z jakiegoś podziemia gdzie oznaczyłem 3 typków, wsadziłem jednemu kosę, odpaliłem insta killa i trzech kolejnych sprzątnąłem szybkimi headshotami. Jak się to porządnie zrobi, to 5 sekund strachu a potem cisza i spokój. Nie udało się za
@vervurax: Uwielbiam ten moment jak Sam wchodzi sam (;D) do głównej siedziby Third Echelon i podchodzi do recepcji i spokojnym głosem się przedstawia a później jazda, niesamowity klimat. W FS brakowało mi możliwości rozstawiania każdego żołnierza, to mocno by poprawiło rozgrywkę pod względem taktycznym.