Aktywne Wpisy

dywergent +12
wlasnie zalozylem grupke znajomych na mikroblogu, zapraszam do skladania wnioskow o zostanie przyjetym pod tym wpisem, wzor wniosku ponizej
Imię:
Zainteresowania:
źródło: 1757717806259603
Pobierz
pelt +8
🥑💭 Palmowy Krzychu 3 października 2025 zgłosił na KamboShotach 8 losowych filmów. Co jest o tyle zaskakujące, że na KamboShotach ostatni film z fragmentem jego nagrań pojawił się 24 lipca, czyli ponad 2 miesiące temu. Od tego czasu Palmowy Krzychu był tylko raz wspomniany w jednym shocie pod tytułem "DOBRA RADA DLA PALMOWEGO KRZYCHA OD ADAMA".
Zaprzestałem wrzucania materiałów z Palmowym Krzychem od lipca, gdyż przestałem oglądać filmy na jego kanale. Kiedy zbanował
Zaprzestałem wrzucania materiałów z Palmowym Krzychem od lipca, gdyż przestałem oglądać filmy na jego kanale. Kiedy zbanował
źródło: palmowykrzychuZBANOWANE0
Pobierz

Zadnych akcji odwetowych nie będzie, po prostu wstyd na arenie międzynarodowej - ale tu i tak nic nie znaczymy więc w sumie wszystko jedno.
@KuterPstragow:
KONWENCJA WIEDEŃSKA
O
3RP jest kontyunatorką PRL, przejęła jej wszystkie umowy i zobowiązania.
@KuterPstragow: tak jest, dokłądnie tak jak Rosyjski MSZ mówi jesteśmy słabi i wspieramy neo faszystów, przecież wszystko się zgadza
Niestety, Rosjanie chcieli wywołać taki efekt, a my zrobiliśmy to na co liczyli. Nie było z tej sytuacji dobrej sytuacji dobrego wyjścia i na to liczyli Rosjanie.
Nie żal mi ambasadora, bo to menda pierwszej wody. Natomiast w grze informacyjnej to oni będą górą i to oni ta sytuację medialnie wygrali.
RP jest sukcesorem PRL. I raczej rekomendacja nie była wystarczająca, zresztą sam przywołany artykuł o tym mówi.
@kfpwa: to zależy ale może tak być xD wśród ambasadorów większe inby się odwalały
Kiedyś pewien ambasador, z tego co pamiętam w RFN, wsiadł pijany za kółko i jechał sobie do domu. Policja chcąc działać zgodnie z prawem międzynarodowym nie mogła go tak po prostu zatrzymać. Eskortowali go i zamykali ulice po drodze żeby nikomu się nie stała krzywda.
Tak po prostu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@kfpwa: tak