Wpis z mikrobloga

@masonios72: już parę ładnych lat temu jak zaczął być promowany na wykopie zastanawiałem się, kto ma czas siedzieć i słuchać jego bajdurzenia przez ponad godzinę na filmik.
  • Odpowiedz
@masonios72: typowi od kilku lat pol internetu mowi ze wyglada jak ulane gowno. Nawet kilograma nieschudl. Mi jak w pracy powiedzieli ze robi mi sie drugi podbrodek to sie wzialem za siebie
  • Odpowiedz
o czym on opowiada przez te 35 minut?

@prezydent88: "Yyyy kanapka, eeee banderyzm się szerzy, uuuu informacja od eeee widza, ja nie powiem yyyy od którego, jaaa eee nie powiem, kto to, ale eeee napisał, napisał, tak, napisał widz i eeee, i właśnie ta kanapka, eeee miałem rację, obejrzyjcie sobie uuuu odcinek 2137 sprzed ośmiu eeee lat, ja tam w 22 minucie mówię właśnie, eee mówię właśnie, że eeee mówię,
  • Odpowiedz
@masonios72: Moim zdaniem mc donalds powinien mu wytoczyć proces, na kilkanaście milionów za szkalowanie marki na którą wydają mnóstwo pieniędzy (tym bardziej, że bezpodstawne szkalowanie) i by się jeden z drugim zastanowił. Pytanie, czy McDonald`s w ogóle słyszy szczekanie tego intelektualnego kundla?

• Odpowiedz