Specjalnie założyłam tu konto, bo już nie mogę XD Włączyłam dziś HP2, bo nie mam co robić i kuuuuurwa. Zatęskniłam za Gjaczem jeszcze bardziej. Porównując to, co się odjebuje w HP5 to HP2 jest mistrzostwem świata - dramy, intrygi już w 11 odcinku! Wczorajszy Grzechu ryczący w ramię Jeya mnie #!$%@?ł emocjonalnie. Zastanawiam się, czy kolejna edycja nie będzie w stylu HP możesz związać się z kim chcesz. W sumie to mogłoby być ciekawe i zastanawiam się, jak wyglądałoby rajskie skoro facet mógłby sparować się z facetem a kobitka z kobitką. To na pewno byłoby ciekawsze niż to, co teraz się tam dzieje. Eliza, mimo że #!$%@?ąca, przynajmniej wprowadza jakąś akcję i dramy, bo reszta to trochę średniawka wg mnie. #hotelparadise
@kasiuleczka: też ostatnio odpalam HP2, bo kolejne trzy edycje są dla mnie nudne. Pierwsze dwie to była gra, a kolejne trzy to jest banda dzieciorów na wakacjach (z tą różnicą,że banda z HP4 to były dzieciory specjalnej troski). Oglądam z braku laku, ale tęsknię za starymi czasami. Wydawało mi się, że w pierwszych edycjach było po prostu starsze towarzystwo, ale jak odpaliłam HP2, to się okazało, że ciocia Monika, która wszystkim
@Marjaewa ci w pierwszych edycjach wydają się starsi ale to tylko dlatego uczestnicy są caly czas w każdej edycji w podobnym wieku, ale oglądający są co raz starsi xd ¯_(ツ)_/¯
@Marjaewa: ale takie osoby są do programu wybierane,a nie inne.Takie stacji pasują.Zauważ,że niektórych do programu sami ściągają.( ͡°͜ʖ͡°)Piszesz-banda dzieciorów na wakacjach...Może stacja zmienia docelowego odbiorcę na np. "małolaty" max 23 lata?Bo tacy,zakochani w fb IG,są wiernymi odbiorcami,robiącymi jak najwięcej gównoburzy w social-mediach,żrącymi się na wzajem w imię swoich ulubieńców.I o to stacji chodzi...Ważne,żeby gadano,pisano i oglądano jak najwięcej.Porównując edycje,to ma się wrażenie,że HP2 to starsze
@bubba222: niewykluczone. Zresztą nawet na wykopie widać, że wielu osobom obsada hp5 pasuje, więc trzeba się z tym pogodzić. Natomiast ja tu będę lobbować za zrobieniem polskiej wersji wyspy złamanych serc. Może akurat ktoś decyzyjny przeczyta skoro z wykopu zrobiła się taka wyrocznia ( ͡°͜ʖ͡°)
@Marjaewa: formuła w sumie podobna,nie będą więc powielać...Wszystko zależy od grupy docelowej.Uważam,że gdzies od HP3 grupa docelowa zrobiła się młodsza.Bo wśród odbiorców nieco starszych jest zbyt dużo ludzi inteligentnych,i za dużo ustawek i przekrętów produkcji wyłapywali.( ͡°͜ʖ͡°)Co widać po wykopie( ͡°͜ʖ͡°)Chociaż młodzi wykopkowicze są z kolei dobrzy w śledzeniu różnych "aferek" w s-m (np. kto nie jest singlem,kto kogo
@bubba222: formuła trochę inna. Po pierwsze, to wszystko kręci się wokół konkurencji, więc uczestnicy mają co robić i nie przewalają się po kanapach cały dzień. No i mi się podoba ta opcja z ratowaniem zagrożonej pary, to jest fajny sprawdzian i zachęca do tworzenia relacji, a nie przyklejania się do swojej pary.
@summer: to zależy do czego ten wiek potrzebny. Rok czy dwa przed HP gdy robiła sobie cycki na antenie TVN w Klinice bez tajemnic miała 36.. a w HP miała 26 xD
@summer: @Marjaewa: @agahej: Tu na pasku w Klinice podano 27 lat choć jeśli mnie pamięć nie myli doktorowi podała 36. A Klinika była kręcona 2 lata przed HP. W HP podawali, że ma 26 więc z każdym rokiem(operacją) młodnieje xD
Włączyłam dziś HP2, bo nie mam co robić i kuuuuurwa. Zatęskniłam za Gjaczem jeszcze bardziej. Porównując to, co się odjebuje w HP5 to HP2 jest mistrzostwem świata - dramy, intrygi już w 11 odcinku! Wczorajszy Grzechu ryczący w ramię Jeya mnie #!$%@?ł emocjonalnie. Zastanawiam się, czy kolejna edycja nie będzie w stylu HP możesz związać się z kim chcesz. W sumie to mogłoby być ciekawe i zastanawiam się, jak wyglądałoby rajskie skoro facet mógłby sparować się z facetem a kobitka z kobitką. To na pewno byłoby ciekawsze niż to, co teraz się tam dzieje. Eliza, mimo że #!$%@?ąca, przynajmniej wprowadza jakąś akcję i dramy, bo reszta to trochę średniawka wg mnie.
#hotelparadise
@bubba222: tiaaaa wiek ten sam ( ͡° ͜ʖ ͡°) dalej nie wiem ile lat ma ta cała ata, wyglądała na 40