Wpis z mikrobloga

Garść newsów o #realmadryt z dnia 05/05

✅ Mohamed Salah z wiadomością dla Realu Madryt. "Mamy rachunki do wyrównania" W finale tegorocznej edycji Ligi Mistrzów dojdzie do spotkania Liverpoolu z Realem Madryt. Mohamed Salah... | meczyki.pl

✅ „To jest tak dziwne, że wydaje się, że to czarna magia” - Szatnia Barcelony jest zdumiona poczynaniami Realu Madryt w Lidze Mistrzów. Jedni nie dowierzają w to, co się dzieje, a inni twierdzą, że nie wynika to ze szczęścia. | real-madryt.pl

✅ Matka Mbappé dementuje ostatnie doniesienia Lamari Fayza bardzo szybko zareagowała na najnowsze rewelacje w sprawie jej syna: „Nie ma żadnego wstępnego porozumienia z Paris Saint-Germain (ani z żadnym innym klubem)”  | real-madryt.pl

✅ Spotkanie Realu Madryt z Manchesterem City w półfinale Ligi Mistrzów miało dramatyczny przebieg. Kibice Realu Madryt wyszli przed końcem meczu z Manchesterem City. Później błagali o powrót na trybuny. | meczyki.pl

✅ Zawodnicy Realu Madryt wrócą do pracy dopiero w sobotę i rozpoczną przygotowania do meczu z Atlético Madryt, z którym zagrają 8 maja. | real-madryt.pl

Linki do pełnych treści powyższych oraz wielu innych newsów znajdziesz w aplikacji mobilnej Follow Your Club, dostępnej w Google Play. Więcej informacji na stronie aplikacji.

------------------

Jakiś czas stworzyłem stworzyłem aplikację mobilną do śledzenia newsów sportowych o wybranych klubach piłkarskich. Pisałem o tym tutaj. Korzystając z tego, że mam do dyspozycji bazę newsów, postanowiłem regularnie się nią dzielić.

Zachęcam do śledzenia aplikacji w profilu fejsbukowym lub twitterowym

#realmadryt #pilkanozna
  • Odpowiedz