Wpis z mikrobloga

Witam serdecznie,
chciałbym poinformować o pozytywnej weryfikacji użytkownika @azja21. Proszę moderację serwisu vikop o nadanie uprawnień do przeglądania mikroblog+ oraz przesłanie arkusza z matematyki oraz języka polskiego (poziom podstawowy). Proszę następne osoby o wysyłanie zdjęć z widocznymi oczami, od teraz jest to niezbędne do pozytywnego przejścia weryfikacji (nie chcemy przypału na całą polskę).

Mogę udostępnić jeszcze kilka arkuszy, zdjęcia zgodne z regulaminem proszę wysyłać na prywatną wiadomość. Więcej informacji w moim poprzednim wpisie.

#matura2022 #matura #durszlaki2022
UKASZ13 - Witam serdecznie,
chciałbym poinformować o pozytywnej weryfikacji użytkown...

źródło: comment_1651127256r5ZZ1qd14Ln0BJS9Zf5rtO.jpg

Pobierz
  • 7
No właśnie zwróciłem na to uwagę ale zostawię to już dla działu weryfikacji. Poczekamy na ich werdykt, nie chciałem chłopaka dyskwalifikować na początku.
No to jeśli jesteś dziewczyną a w sumie ze zdjęcia nie tak łatwo to wywnioskować (nie ma 100% pewności o płci) to nie ma mowy o pozytywnym przejściu weryfikacji. Nie wiem co w takiej sytuacji, jestem nowy na tym stanowisku, prosiłbym przełożonego o wypowiedź. Zdjęcie musi być wyraźne, pokazane oczy.
@azja21: Witam koleżankę bardzo serdecznie.

Jako, że obecnie jesteśmy w gorącym okresie przedmaturalnym, Twoja prośba o dołączenie do subskrypcji mikroblog+ (premium) może być realizowana do dwóch dni roboczych.

Weryfikacja ma na celu określenie czy nie jesteś trollem lub trollkontem ORAZ wyeliminowanie pracowników CKE.

W celu poprawnej weryfikacji należy:

1. Przygotować zdjęcie (tzw selfie)
2. Wymagania co do zdjęcia: Durszlak na głowie, opcjonalnie garnek. Salaterki i miski różnego rodzaju nie są mile