Aktywne Wpisy
stormi +57
ocencie moja dupe, kazda ocena ponizej 10 dostaje bana
dzikiwonsz21 +3
Szukam samochodu tak do 10tys zł (to tylko na samochód, na pierwsze naprawy jakieś 2-3tys), moje wymagania to:
- tempomat
- podgrzewane siedzenia
- skórzana jasna tapicerka
- trwały mało awaryjny silnik, ale też żeby miał trochę mocy, a nie 15sekund do setki
- automatyczna klimatyzacja
Słucham państwa, co polecacie?
Z tego co zdążyłem przejrzeć rynek, to w oko wpadło mi kilka modeli:
- skoda superb 1
- rover 75
- jaguar
- tempomat
- podgrzewane siedzenia
- skórzana jasna tapicerka
- trwały mało awaryjny silnik, ale też żeby miał trochę mocy, a nie 15sekund do setki
- automatyczna klimatyzacja
Słucham państwa, co polecacie?
Z tego co zdążyłem przejrzeć rynek, to w oko wpadło mi kilka modeli:
- skoda superb 1
- rover 75
- jaguar
chciałbym poinformować o pozytywnej weryfikacji użytkownika @azja21. Proszę moderację serwisu vikop o nadanie uprawnień do przeglądania mikroblog+ oraz przesłanie arkusza z matematyki oraz języka polskiego (poziom podstawowy). Proszę następne osoby o wysyłanie zdjęć z widocznymi oczami, od teraz jest to niezbędne do pozytywnego przejścia weryfikacji (nie chcemy przypału na całą polskę).
Mogę udostępnić jeszcze kilka arkuszy, zdjęcia zgodne z regulaminem proszę wysyłać na prywatną wiadomość. Więcej informacji w moim poprzednim wpisie.
#matura2022 #matura #durszlaki2022
@azja21: Odrzucam, brak widocznych oczu, ile wam trzeba to powtarzać.
Jako, że obecnie jesteśmy w gorącym okresie przedmaturalnym, Twoja prośba o dołączenie do subskrypcji mikroblog+ (premium) może być realizowana do dwóch dni roboczych.
Weryfikacja ma na celu określenie czy nie jesteś trollem lub trollkontem ORAZ wyeliminowanie pracowników CKE.
W celu poprawnej weryfikacji należy:
1. Przygotować zdjęcie (tzw selfie)
2. Wymagania co do zdjęcia: Durszlak na głowie, opcjonalnie garnek. Salaterki i miski różnego rodzaju nie są mile