Wpis z mikrobloga

Oficjalne pożegnanie
Tag famemma był dla mnie ciekawym doświadczeniem. Postowałem tu bardzo dużo ponieważ interakcja z użytkownikami na internetowym forum może być równie ciekawa a nawet ciekawsza od relacji z ludźmi na żywo. Tag to jedna wielka platyna! Roleplaye, ankiety, analizy i dużo sarkazmu sprawiło że psotowanie na wykopie było dla mnie swojego rodzaju terapią. Poznałem tu wiele ciekawych użytkowników którzy mają potenciał na zostanie ikoną tagu. Dalsza moja egzystencja na tagu nie ma sensu ponieważ nie mam tyle czasu. Konto będzie usunięte ale czasami będę przeglądał tag i mam nadzieję że czasem o mnie wspomnicie :D. Tym razem omijajac żarty o znikaniu z matrixa przychodzi dzień że trzeba się pożegnać. Niech ten wpis będzie swojego rodzaju pamiątką po mojej historii postowania różnych smiesznych i dziwnych rzeczy. Jest tu wielu użytkowników którzy mają swoją charyzmę i mam nadzieję że będą postować dalej. Niech ci co mnie lubili bądź nienawidzili zostawią tu coś po sobie i się wpiszą pod wpisem. Jest was wielu dlatego nie oznaczę wszystkich i nie każdego bym dał radę zapisać. Pozdrawiam!!
#famemma
c.....5 - Oficjalne pożegnanie
Tag famemma był dla mnie ciekawym doświadczeniem. Pos...

źródło: comment_1650369347l5s9xXmv4zuwoPbZozFzDd.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz